Program humpoleckého kina na měsíc ČERVENEC

2

Tým, který stojí za světovým fenoménem „Šifra mistra Leonarda“, se vrací, aby uvedl netrpělivě očekávaný film „Andělé & démoni“, založený na románovém bestselleru od Dana Browna. Tom Hanks opět ztvárňuje roli harvardského odborníka na religionistiku Roberta Langdona, který znovu zjišťuje, že síly se starobylými kořeny se nezastaví před ničím, dokonce ani před vraždou, aby dosáhly svých cílů.

Sobota 4.7. – neděle 5.7  20:00 hod. BÁJEČNÝ SVĚT SHOPAHOLIKŮ


Alkoholik nemůže žít bez pití, Workholik bez práce a Shopaholik bez nákupů! Pokud rádi nakupujete, tak je tu film přímo pro Vás .


Rebecca Bloomwood, žijící v obklopení luxusem a stylem současného New Yorku, je dívka, která se ráda baví a doopravdy skvěle umí nakupovat – možná až příliš dobře. Sní o tom, že bude pracovat v redakci svého oblíbeného módního časopisu, ale stále se není schopna dostatečně prosadit – až do chvíle, kdy ironií osudu získá místo fejetonistky ve finančnickém magazínu stejného vydavatelství. Zatímco se jí konečně její sny začínají plnit, musí se ze všech sil neuvěřitelnými způsoby snažit, aby ji její minulost nepřipravila o budoucnost.


Vstupné: 70,-Kč  romantická komedie USA 100min                      


                                                                       


Úterý 7.7. – středa 8.7. – čtvrtek 9.7  20:00 hod. ANDĚLÉ A DÉMONI – filmový tip


Nejočekávanější titul letošního roku podle románu Dana Browna.  


Langdon objeví důkazy o znovuobnovení starověkého tajného bratrstva známého jako Ilumináti – nejmocnější tajné organizace v historii, která ohrožuje katolickou církev. V Římě spojí své síly s Vittorií Vetra, krásnou a záhadnou italskou vědkyní. Langdon a Vetra se vydávají na nepřetržitou cestu a dobrodružstvím nabitou honičku odehrávající se mezi zapečetěnými kryptami, nebezpečnými katakombami, opuštěnými katedrálami a dokonce do srdce nejuzavřenějšího trezoru na světě. Na své cestě sledují 400 let staré starobylé symboly, které znamenají jedinou naději pro přežití Vatikánu


Hrají: Tom Hanks, Ayelet Zurer, Ewan McGregor, … Režie: Ron Howard


Vstupné: 70,-Kč  drama / thriller / krimi  USA 140min


 


Sobota 11.7. – neděle 12.7.  20:00 hod. HOLKA Z MĚSTA


Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů.


Hrají: Renée Zellweger, Harry Connick Jr., Nathan Fillion. Režie: Jonas Elmer.


Vstupné: 70,-Kč romantická  komedie  USA  90min


 


Úterý 14.7. – středa 15.7. – čtvrtek 16.7.  20:00 hod. TERMINATOR SALVATION


Film je zasazen do post-apokalyptického roku 2018. Christian Bale hraje Johna Connora, muže určeného osudem k tomu, aby vedl lidský odpor vůči Skynetu a jeho armádě Terminátorů. Ale budoucnost, na kterou byl Conner připravován, se částečně změní tím, že se objeví Marcus Wright (Sam Worthington), cizinec, jehož poslední vzpomínkou je, že byl mezi mrtvými. Conner musí rozhodnout, zda byl Marcus poslán z budoucnosti nebo zachráněn z minulosti. Jak Skynet připravuje svůj konečný útok, Conner a Marcus se oba vydávají na odyseu, která je přivede do srdce Skynetu, kde se dozvídají hrozivé tajemství, které stojí za možným vyvražděním lidstva.

Čtěte dále:   Program kina na duben

Vstupné: 70,-Kč  akční / sci-fi  USA 120min


 


Sobota 18.7. – neděle 19.7.  20:00 hod. HAPPY-GO-LUCKY


V nové rozverné komedii září Sally Hawkinsová jako Poppy, nezkrotná a bezstarostná učitelka, která vnáší nakažlivý a neutuchající optimismus do každé situace, která ji potká.


Poppyin optimistický pohled na svět je prověřen již na začátku příběhu, když jí někdo ukradne kolo. Nicméně ona se zapíše do autoškoly ke Scottovi, který se ukáže být jejím „neporazitelným nepřítelem“ – vztekajícím se, upjatým cynikem. Napětí při jejich týdenních lekcích narůstá a Poppy musí vynakládat stále větší úsilí na to, aby si i nadále udržela pozitivní mysl a dobrou náladu. A jak si poradí s nervově labilní učitelkou flamenga, zatrpklou těhotnou sestrou, problémovým bezdomovcem, malým rváčem ve své třídě a zablokovanou páteří?


Vstupné: 70,-Kč   komedie / drama    Velká Británie   120min


 


Úterý 21.7. – středa 22.7.  20:00 hod. STAR TREK                                       


Budoucnost začíná


Je jedenáctý v řadě a přitom přelomový. Zatímco předchozích deset celovečerních Star Treků patřilo především fanouškům, tenhle bude pro všechny. Nemusíte vědět nic o eskapádách kapitána Kirka, o špičatých uších rezervovaného Spocka, nemusíte znát všechna zákoutí jejich vesmírné lodi Enterprise, přesto byste si měli tohle intergalaktické dobrodružství báječně užít. Ve scénáři Roberta Orciho a Alexe Kurtzmana se celá sága vrací na samotný začátek.


Sci-fi prošpikované humorem, erotikou a velkolepými akčními scénami.


Vstupné: 70,-Kč  sci-fi   USA  130min


 


Sobota 25.7. – neděle 26.7.  20:00 hod. DVOJÍ HRA


Přechytračit. Překonat. Přehrát. Převézt. A pak už jen převést prachy.


Tony Gilroy natočil chytrý film, ve kterém má každý rafinovaný plán, nikdo nehraje fér a jehož divák nesmí uvěřit ani závěrečným titulkům. A celé se to halí do atraktivního hávu romantické komedie, jíž dominuje herecká dvojice snů – britský elegán Clive Owen a oscarová Julia Roberts.


Vstupné: 70,-Kč  thriller USA 125min


 


Úterý 28.7. – středa 29.7.  20:00 hod. NEDODRŽENÝ SLIB


Martin Friedmann, židovský chlapec, se narodil roku 1926 v Bánovcích nad Bebravou (západní Slovensko). Jeho příběh by nebyl ničím výjimečný, pokud by se mu nepodařilo uniknout deportaci do koncentračního tábora díky svému neobyčejnému fotbalovému talentu a několika šťastným náhodám. Dnes žije v L.A. v USA pod jménem Martin Petrášek a hlásí se ke slovenským kořenům.


Proč a jak k tomuto jménu přišel a proč pod ním vystupuje i dnes? To a více v Nedodrženém slibu, příběhu natočeném podle skutečných událostí.


Film získal na festivalu Los Angeles Jewish Film Festival v USA hlavní cenu v kategorii hraný film.


Hrají: Samuel Spišák, Ondřej Vetchý, Ľuba Paulovič, Marián Slovák, Ivan Romančík, Pavel Kříž, Ina Gogálová, Viera Topinková. Režie: Jiří Chlumský.

Vstupné: 70,-Kč  drama   USA/ SR/ ČR 130min

myska

2 thoughts on “Program humpoleckého kina na měsíc ČERVENEC

  1. Myška opět nezklamala :fenoménem Šifra mistra Leoparda, asi nějaká africká tématika,ale Brown to určitě nenapsal !!!

    1. :-)))
      To mě těší, že jsem vás nezklamala, to bych moc nerada. Jenže tohle není mým dílem, takhle mi to opravuje Word. 🙂
      Vím, není to omluva – mám si to po sobě přečíst. Jenže času je málo…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Program ve Štočkově dvoře v červenci

Út Čvn 23 , 2009
V areálu Tiskárny David je pro vás připraven letní kulturní program, a to na každý den. Předprodej vstupenek je možný v MěKIS Humpolec, rezervaci míst a stolů lze provést na telefonu 602 316 878. Čtěte dále:   Filmový festival DISNEY100

You May Like

Témata