Kniha humpoleckého rodáka právě vyšla

2

Ve středu 14.července opustila havlíčkobrodskou tiskárnu kniha „Povídky ze stínu války“, kterou napsal humpolecký rodák Karel Suchý. Jedná se o autentické příběhy založené na skutečných událostech. Autor popsal život v protektorátu z pohledu malého chlapce.

O knize Humpolák prvně informoval zde:  http://www.humpolak.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=5016


Karel Suchý se narodil v prvním patře humpolecké radnice. Porodníkem mu byl jeho otec, okresní lékař. Protože Havlíčkobrodsko za protektorátu patřilo pod Humpolec, dostal tatínek služební auto i příděl benzinu a svého malého syna brával na cesty často s sebou. Odtud tedy pramení autorovy vzpomínky, které využil pro sepsání své prvotiny.


V havlíčkobrodské tiskárně bylo vytištěno 700 výtisků a kniha by měla být v prodeji i v humpoleckém infocentru. V současnosti má autor rozpracovánu již další knihu, ve které se věnuje záhadám.


(Zdroj: Pelhřimovský deník)


 

Čtěte dále:   VÝSTAVA NIC NENÍ PROBLÉM V HUMPOLECKÉ 8SMIČCE

myska

2 thoughts on “Kniha humpoleckého rodáka právě vyšla

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Kamarytova ulice se zúčastní soutěže

Ne Čvc 18 , 2010
Nadace Partnerství pod záštitou Ministerstva dopravy ČR vyhlásila dne 16. 2. 2010 již devátý ročník soutěže „Cesty městy“. Hlavním tématem soutěže je zklidňování dopravy, zvyšování bezpečnosti účastníků silničního provozu, zlepšování podmínek pro rozvoj šetrné mobility a zkvalitňování veřejných prostorů ve městech a obcích ČR. Letos se do celostátní soutěže zařadila […]

You May Like

Témata