Hrajeme na pohodu, tvrdí humpolecké volejbalistky

Jana Jája Balnohová, hráčka volejbalového týmu žen z Humpolce prozradila, jak se tým připravuje na další sezónu, která se kvapem blíží.

Loňskou sezonu v krajském přeboru Vysočiny opanoval Havlíčkův Brod. Jana ale byla s výkony týmu spokojená, někdy až překvapená. „V podstatě jsme ani nečekaly, že budeme zase útočit na čelo tabulky, ale povedlo se. I přes některé výpadky a problémy se složením šestky před sobotním zápasem jsme hrály vyrovnaně.“

Důležité také pro tým bude to, že se takřka nezmění, a tak bude opět velkým favoritem krajského přeboru, také kvůli výsledkům z letních turnajů. „V létě na turnajích se nám celkem dařilo, kromě Bezděkova jsme se umisťovali dobře. V Přibyslavi první, v Polné druzí,“ přibližuje Jana výsledky z léta.

Cíle pro tým z Humpolce ale nemá vysoké. „Jde nám hlavně o to, abychom si dobře zahráli a v poslední době hlavně o to, aby v týmu byl klid a pohoda a dobře se nám hrálo. Poslední dobou se nám stávalo, že bylo v hřišti celkem dusno a to si pak člověk ani ten celý sport neužije. Takže bych řekla, že hlavně ta volejbalová pohoda bude nás letošní cíl,“ ukončuje Jana Balnohová.

Autor: Michaela Poláková

Čtěte dále:   Krajem Šimona kouzelníka

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Humpolec: Čech a Lech zpívá už sto padesát let

So Říj 6 , 2012
Stejně jako pelhřimovský pěvecký sbor Záboj, slaví letos i jeho humpolecký kolega Čech a Lech stopadesáté narozeniny. Čtěte dále:   Krajem Šimona kouzelníka

You May Like

Témata