Folkaliště 2014 – startuje již tento pátek

Předpověď počasí je více než ideální, takže neváhejte a dorazte na skvělý folkový festival kousek od Humpolce.

Pátek 06.06.2014 18:30 – 24:00
Sobota 07.06.2014 14:00 – 24:00

Místo konání: Kaliště, areál chalupy Na Bělici

PS Jitřenka Kaliště Vás zve na III.ročník folkového festivalu FOLKALIŠTĚ, který se bude konat v areálu chalupy Na Bělici. Festival je opět dvoudenní a z připravené dramaturgie by si měl vybrat každý příznivec této muziky. V pátek program zahajuje skupina DISNEYBAND, po ní vystoupí Pavlína JÍŠOVÁ a Adéla JONÁŠOVÁ, následovat bude vystoupení skupiny SEM TAM, pak písničky VOJTY KIĎÁKA TOMÁŠKA a program zakončí Pavel LOHONKA ŽALMAN a SPOL. Pátečním večerem bude provádět Pavlína Jíšová. Sobotní program budou tradičně moderovat Hpnza a Jindřiška Brožovi a jako první uvedou na scénu pelhřimovskou skupinu 4ZDI, následovat budou vítězové Porty ŠVÉDOVA TROJKA, slovenský host Peter JANKů s doprovodem, trampská skupina LÁŽO PLÁŽO a skupina JEN TAK TAK. Dalším v pořadí bude vystoupení skupiny KLÍČ (kvartet), skupiny ŽAMBOŠI – držitelé cen Anděl, následně zahraje oblíbená DEVÍTKA. Vrchol večera bude patřit skupině STRÁNÍCI a závěr bude jistit skupina HOP TROP. V areálu je možné stanovat, je zajištěno občerstvení a samozřejmě, že obě noci budou patřit muzicírování do ranních hodin u táboráku. Více na www.folkaliste.cz, www.nabelici.cz či facebooku.

vstupné: pátek: 170 Kč, sobota: 220 Kč, permanentka na oba dny:  320 Kč. předprodej vstupenek v infocentru Humpolec.

NA MÍSTĚ si můžete dokoupit ještě vstupenky pro děti do 140 cm (50 Kč), ZTP, ZTP-P a senioři nad 70 let (200 Kč) a předškolní děti mají vstup zdarma. 

Afolkkalisteplak.JPG

Kontakt

Jméno: Jiří Kutiš
E-mail: kutisjiri@seznam.cz
Telefon: +420 602 109 897
Čtěte dále:   FolKaliště 2023

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

S kolem kolem Humpolce 2014

Čt Čvn 5 , 2014
MěKIS v Humpolci Vás zve na již tradiční cyklozávod/výlet S KOLEM KOLEM HUMPOLCE. Opět budou připraveny dvě trasy – cca 30 a 10 km, které můžete projet jako závodníci, nebo jako cyklisté pohodáři (nezávodím, jen si tak jedu, a kochám se krajinou). Čtěte dále:   Slet čarodejnic

You May Like

Témata