Bernard vstupuje do nové sezony zlehka

2

Rodinný pivovar Bernard v Humpolci přivítá letošní jaro lehkým, voňavým ležákem. Jarní speciál Bernard bude k dostání pouze čepovaný v restauracích a hospodách nabízejících pivo Bernard, pivovar jej připravil 800 hektolitrů.

„Uvařili jsme ho ze čtyř druhů sladu, českého, bavorského, karamelového a pšeničného. A použili jsme několik druhů tuzemských i zahraničních chmelů. Uvařili jsme dobré, lehké a osvěžující pivo,“ představuje speciál pro jarní a velikonoční trh Josef Vávra, vrchní sládek a generální ředitel pivovaru.

Svěží nefiltrovaná novinka zlatavě jantarové barvy se dobře pije. „Jde o pivo, které může být nápojem na celý večer, obsahuje 3,5 procenta alkoholu. Hořkost 45 IBU je o trochu vyšší než u běžného ležáku, je svěží a skvěle ladí se sladovou chutí a příjemnou chmelovou vůní,“ říká dál k charakteru jarního speciálu Josef Vávra.

Čtěte dále:   Papež umí vařit nejlépe. Ve finále soutěže kuchařů uspěly i dvě dívky z Vysočiny

Axl

2 thoughts on “Bernard vstupuje do nové sezony zlehka

  1. Ještě víc hořkosti to v té novince chce. Už takhle je ta všude čepovaná 11 po druhém pivu v ústech hořká dost.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Představení knihy „Neštěkej na svého psa"

Čt Úno 29 , 2024
V pátek 1/3 od 17:30 hodin se v Knihovně Jiřiny Zábranové můžete setkat s trenérem psů Tomášem Nushartem. Zkušený psí psycholog představí svou knížku „Neštěkej na svého psa“ – manuál láskyplné a efektivní výchovy čtyřnohých mazlíčků. Bude hovořit o metodách moderního tréninku. Knížka „Neštěkej na svého psa“ bude po besedě k zakoupení. Čtěte dále:   […]

You May Like

Témata