Vařili z piva. Historicky první BernardChef v Humpolci zná vítěze

Půltucet finalistů z Česka i Slovenska se v pondělí 27. února utkal v soutěži o historicky první titul BernardChef. Studentům z Vysočiny vypálil rybník Matěj Přikryl.

Finále bylo podstatně náročnější než brněnské semifinále. Do moravské metropole si mohli studenti připravit vlastní recept a přivést své suroviny. V Humpolci ale dostali za úkol vymyslet něco nového, přičemž kompletní seznam surovin se dozvěděli až na místě. Pochopitelně mezi nimi nechybělo pivo.

Půltucet finalistů z Česka i Slovenska se v pondělí 27. února utkal v soutěži o historicky první titul BernardChef.
Půltucet finalistů z Česka i Slovenska se v pondělí 27. února utkal v soutěži o historicky první titul BernardChef.

Mladí kuchaři předvedli skvělé výkony, za které by se nemuseli stydět v leckteré lepší restauraci a soutěžní pokrmy byly velmi vyrovnané. Porota měla složité rozhodování. Její předseda, renomovaný šéfkuchař Jaroslav Sapík, pak vyjádřil přání, aby mladí talentovaní studenti zůstávali v oboru.

Zdroj, fotogalerie a video: https://pelhrimovsky.denik.cz/zpravy_region/video-varili-z-piva-bernardchef-humpolec-studenti-20230227.html

Čtěte dále:   Pivovar Bernard v Humpolci loni vystavil rekordních 410 000 hektolitrů piva

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Prodej zahrady Rozkoš u Humpolce

St Bře 1 , 2023
Hledáte místo pro relaxaci či zahradničení v blízkosti města Humpolec? Nabízíme vám k prodeji zahradu s dřevěnou chatkou ve vesnici Rozkoš pouhých 5 minut autem od města. Čtěte dále:   Pivovar Bernard v Humpolci loni vystavil rekordních 410 000 hektolitrů piva
Prodej zahrady Rozkoš u Humpolce

You May Like

Témata