AC Sparta v srpnu v Humpolci!

Teď si asi říkáte – je to pravda – není to pravda…a ona to pravda je…dokonce i to , že AC Sparta nastoupila v nejsilnější sestavě.




V srpnu to bude již šedesát let , co humpolečtí fotbalisté mohli poměřit své síly v přátelském utkání s mistrem ligy AC Spartou Praha . O tom , že Humpolec v té době byl respektovaným městem svědčí i to , že tým AC Sparty nastoupil v nejsilnější možné sestavě , a jako pomezní rozhodčí se na hřišti objevil populární Vlasta Burian , známý milovník české kopané . Zápasu přihlíželo před těmi šedesáti lety dnes neskutečných 3.500 humpoleckých diváků . A výsledek zápasu ? Ten sice nebyl pro domácí tým lichotivý , ale sportovní a společenská úroveň celé akce přivedla tým AC Sparty do Humpolce opět . Tentokrát v červenci o rok později , kdy AFC Humpolec otevíral nové hřiště a AC Sparta mu byla před návštěvou 4.300 diváků atraktivním partnerem.







Zaslal: Petr Žáček

Čtěte dále:   Sauna Humpolec - opět v provozu

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Program kina Humpolec, červen 2003

Pá Kvě 30 , 2003
V červnu se ještě dá jít do kina. Tak na co tentokrát? Pianista – jednoduše skvělý, Kruh – výborný, výborný, ale kdo chtěl tak už to viděl na videu :-(. Kluci to chtej taky – blééé, Baraka – pěkný pokoukání, Krysař – zajímavý počin, Johny English – fakt hlína, to […]

You May Like

Témata