Koncert Jakub Pustina a jeho hosté

Pátek 18.09.2020 19:00

Místo konání: Humpolec, Evangelický kostel

MěKIS v Humpolci vás zve na unikátní projekt koncertního turné operního pěvce Jakuba Pustiny, který v roce 2019 oslavil jubilejní 15. sezónu na operních jevištích celého světa. Jakub Pustina se představil nejenom na území Evropy, ale také v USA, Panamě, Singapuru, Austrálii nebo na Novém Zélandu. Za své pěvecké umění získal mnoho mezinárodních ocenění a v tomto projektu se vrací ke kořenům své kariéry. Program formou moderovaného koncertu přiblíží pozoruhodnou kariéru tohoto umělce, který sice původně vystudoval chemii, avšak po návštěvě operního představení se stal operním pěvcem.

Posluchači uslyší za klavírního doprovodu doc. JAMU Marty Vaškové 15 divácky nejpopulárnějších skladeb, které reprezentují 15 let kariéry Jakuba Pustiny. Mezi skladbami se diváci dozvědí neprezentované podrobnosti a zajímavosti, jak se právě chemik stal operním pěvcem a v průběhu večera si i všichni návštěvníci budou moci i společně zazpívat.

Vstupné: 120 Kč/předprodej infocentrum Humpolec a online prodej (do 17.9.), 150 Kč na místě před koncertem.

Čtěte dále:   Vánoční koncert: Martin Chodúr – hlas Vánoc

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Štístko a Poupěnka - Ať žijí pohádky!

St Zář 16 , 2020
Sobota 19.09.2020 10:00 Čtěte dále:   Humpolečtí ochotníci se představí ve dvou hrách. Domácí karanténa i Naši furianti jsou v prodeji

You May Like

Témata