MěKIS v Humpolci vás zve za kulturou do Prahy

Středa 21. dubna 2004 – odjezd autobusu v 17:00 z Havlíčkova náměstí (u pošty). Můžete si vybrat, které vystoupení chcete navštívit.

West side story


(Hudební divadlo Karlín)


Tento muzikál je jedním z nejkrásnějších hudebně dramatických příběhů o lásce. Inspirován Shakespearovým Romeem a Julií vznikl v padesátých letech 20. století, kdy do New Yorku přicházelo mnoho emigrantů ze španělského Puerta Rica. Příběh o znesváření dvou šlechtických rodů, kterými nepohne ani láska jejich potomků, zasadili autoři do prostředí velkoměsta, do západní části Manhattanu, kde se znesvářily dvě pouliční party mladých lidí – tamější tryskáči a přistěhovalci Žraloci. Láska mezi Portorikánkou Marií a polským Američanem Tonym je o to silnější, čím víc je pro okolí nepřijatelná, pronásledovaná a nakonec pro milence osudná.


 


CENA: 235,-  +  110,- bus



WINGS (Křídla)


(Palác Blaník)


Hudebně stepařská show. Projekt WINGS je rytmická stepová show v trvání cca 80 minut .  S Wings přichází nová forma představení – show naprosté volnosti, kumulující vše, co je jinde zakázáno. Hlavní účinkující a zároveň autoři Jan Bursa, Pavel Strouhal a Václav Muška představí free stylovou formu stepu za doprovodu reprodukované i živé muziky s kapelou Cartonnage. V každém představení se objeví i speciální host z řady: Jiří Korn, 4TET, Dara Rolinc, Martin Pošta…Autoři ve spolupráci s Carli Rebecou Jefferson ze světoznámé rytmické skupiny STOMP vytvořili strhující show, kterou nelze zařadit do žádné kolonky. Wings jsou zkrátka o jednoduchosti, ve které je síla.


CENA: 245,-  +  110,- bus


předprodej vstupenek + informace: informační středisko, HAVLÍČKOVO NÁM.91, Humpolec,


                                                              tel: 565 532 479, mail: mekis@infohumpolec.cz

Čtěte dále:   Bernardfest 2023

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Usnesení ze 17. schůze Rady města Humpolec

Po Dub 19 , 2004
Ze dne 31. 3. 2004. Čtěte dále:   FolKaliště 2023

You May Like

Témata