Muzejní den a noc

Muzeum Dr. A. Hrdličky v Humpolci pořádá 20. května 2006 k Mezinárodnímu dni muzeí kulturní akci „Muzejní den a noc“ aneb MUZEUM NETRADIČNĚ.

Dne 20. května 2006 od 10:00 hodin bude pro širokou veřejnost otevřeno muzeum tentokrát za symbolické vstupné 1,- Kč. Návštěvníci budou uvítáni s překvapením a prohlídky expozic s výkladem budou zajišťovat průvodci v dobových krojích. Prohlídky mají začátek v každou celou hodinu, poslední prohlídka pak bude v 17:00 hodin. Celodenní program vyvrcholí v prostoru muzejní “Zahrady”, kde od 19:00 hodin vystoupí country skupina Skaláci. Při nepříznivém počasí bude hudební vystoupení přesunuto do výstavního sálu. Jako vstupné do “Zahrady” bude sloužit symbolická vstupenka získaná při návštěvě muzea. Bez této vstupenky činí vstupné 40,- Kč. V případě, že se sejde minimálně 10 zájemců, bude poskytnuta v budově muzea na Horním náměstí noční prohlídka ve 21:30 hodin.


 

Čtěte dále:   Mluvka a Trouba: Jaroslav Dušek a Ondřej Smeykal

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

7.studentský Majáles

St Kvě 3 , 2006
V pátek 5. května 2006 se na Horním náměstí od 10:00 hodin utkají v nelítostném souboji studenti místních středních škol a učilišť o prestižní titul Krále a Královny Majálesu v Humpolci. Každá škola připraví jednu soutěžní disciplínu, ve které budou všichni kandidáti bojovat o nejlepší umístění. Čtěte dále:   O […]

You May Like

Témata