FK Humpolec – FC Vysočina Jihlava

Fotbalisté Jihlavy nezaváhali a ve středečním přípravném zápase porazili účastníka krajského přeboru. Na humpolecké umělé trávě vyhráli svěřenci trenéra Karola Marka 2:0.

V týmu Vysočiny se představilo sedm testovaných hráčů, takže vítězství zpočátku nebylo vůbec jisté. Všech sedm hráčů – obránci Pavel Patka z Jablonce a Martin Dupal z Rájce Jestřebí, anglický záložník Lester, Ghaňan Apos, Martin Chalupa z Vyšehradu a Michal Belej s Alešem Pacákem z 1. FC Brno – se představilo hned v prvním poločase. Do druhého dějství už kouč Marko poslal osvědčenější jména, což bylo na herním projevu samozřejmě znát.


O úvodní gól se postaral hlavou Rabušic. Ve druhé půli pojistil náskok právě jeden z nováčků – Michal Belej. V brance hostů se s kapitánskou páskou představil uzdravený Branislav Rzeszoto, který neměl vůbec žádnou práci. Ve druhé půli ho nahradila dorostenecká jednička Jan Hlavoněk, který musel řešit několik náznaků šancí. To na druhé straně se mladíček Tomáš Kříž doslova potil.


FK Humpolec – FC Vysočina Jihlava  0:2


Góly: 23. Rabušic, 84. Belej. Diváci: 50. Poločas: 0:1.
Humpolec: Kříž – Kotek, Černík, Wasserbauer, Keller – Paťha, Hájek, Pícha, Svoboda – Jan Kopic, Jíša (Smereka, Novák, Schmiedl, Štěpán).
Jihlava: Rzeszoto (46. Hlavoněk) – Dupal (46. Bartoš), Patka, Drga, Vepřek – Lester (46. Čermák), Apos (46. Bayer), Chalupa, Belej – Pacák, Rabušic (46. Vácha).


(zdroj: Pelhřimovský deník)

Čtěte dále:   AFC Humpolec - FC PBS Velká Bíteš 5:0

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Krocan na whisky

Čt Lis 22 , 2007
Dnes slaví všichni Američané bez ohledu na náboženské vyznání Den díkůvzdání -THANKSGIVING DAY (tento svátek připadá vždy na čtvrtý čtvrtek v listopadu). V našich krajích sice nic podobného neslavíme, ale to neznamená, že bysme si nemohli upéci výtečného krocana (lze nahradit krůtou). Humpolák vám přináší originální americký recept. Čtěte dále: […]

You May Like

Témata