Pozvánka do Městské knihovny

Velikonoční malování v knihovně a cestovatelská přednáška „Tchaj-wan východoasijský tygr“

Velikonoční malování v knihovně
Výtvarné dílny se v MěK v Humpolci staly tradicí, která nebude porušena ani v letošním roce. Velikonoční dílna  se uskuteční letos již posedmé. Tentokrát bude tématem malování velikonočních perníčků. Dílnu povede paní Milena Drbalová. Ukáže, jak nazdobit perníková vajíčka, zajíce, beránky a další symboly jara. Každý, kdo v pátek 3. dubna zavítá do Literárního klubu MěK, si může pod jejím odborným dohledem „jarní malování“ vyzkoušet. Zbývá jen dodat, že jsou všichni srdečně zváni a že začínáme v 16.00 hodin.

Tchaj-wan východoasijský tygr

Tomáš Voplakal z Humpolce studuje ekonomii a měl možnost na půl roku navštívit Tchaj-wan. Získal spoustu zajímavých poznatků a nasbíral řadu fotografického materiálu. Přednáška ze studijního pobytu se bude týkat nejenom jeho oboru, ale také historie i současnosti,  která vypovídá o životě v této ostrovní zemi. Setkání je připraveno na pátek 24. dubna, začíná v 17.00 hodin v Literárním klubu Městské knihovny v Humpolci.

Čtěte dále:   Humpolec a chorvatský Karlovac se sbližují, pojí je dávný příběh rodiny Reinerů

Karel Kratochvíl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Závěry mimořádného kongresu o.s. Humpolák

St Dub 1 , 2009
Na včerejším mimořádném kongresu občanského sdružení Humpolák se iniciativní skupina pro posílení členské základny zasadila o to, aby byly významnou měrou naplňovány stanovy o.s.. Čtěte dále:   PŘEDRAŽENÁ BÍDA NA ČESKÝCH HORÁCH. JAK DLOUHO TO JEŠTĚ VYDRŽÍME?

You May Like

Témata