Z deníku policie

bouralo se, kradlo se…

V pondělí po jedné hodině odpolední došlo během prodejní doby v obchodě na Horním náměstí v Humpolci ke krádeži tabákového zboží. Pachatel si nechal od prodavačky do igelitových tašek naskládat čtrnáct kartonů cigaret různých značek, sedm balení volného tabáku a dvě balení cigaretových dutinek. Z obchodu pak s taškami bez zaplacení utekl. Po pachateli, který si odnesl lup za jedenáct tisíc korun, pátrají policisté z Obvodního oddělení v Humpolci.

Ve středu ráno před osmou hodinou došlo v Humpolci k dopravní nehodě. Řidička osobního automobilu WV Passat vyjížděla z vedlejší silnice na hlavní a nedala přednost v jízdě řidiči osobního automobilu Renault Master. V prostoru křižovatky tak došlo ke střetu obou vozidel. Po nehodě byla zraněná řidička převezena rychlou záchrannou službou do nemocnice. Škoda na obou vozidlech byla vyčíslena na 231 tisíc korun.

V noci z úterý na středu se kradlo na devětaosmdesátém kilometru dálnice D1, na odstavné ploše u benzínové čerpací stanice. Neznámý pachatel vnikl po odstranění visacího zámku a plomby na ložnou plochu návěsu nákladního automobilu. Zde odcizil nejméně 918 kusů sak značky Gerry Weber v hodnotě nejméně 275 tisíc korun.

(zdroj: www.policie.cz)

Čtěte dále:   Pozor na podvodníky

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Nový web pro gurmány bude mapovat, kde se dobře jí a nakupuje

So Srp 14 , 2010
Nově spuštěný internetový projekt Scuk.cz chce doporučovat nejlepší restaurace a prodejny dobrého jídla a pití. Komunita sdružená kolem foodbloggera pana Cuketky si dala za úkol každou provozovnu navštívit, zrecenzovat a ohodnotit. Čtěte dále:   Policisté na Vysočině zadrželi téměř 500 migrantů. Hlavně na D1 a osmatřicítce

You May Like

Témata