Komorní akustický folkový koncert pod širým nebem na Orlíku – OHLÉDNUTÍ

1

Každý, kdo si udělal v pátek navečer 15.6.2012 pěší výstup nebo cyklistický výjezd na zříceninu hradu Orlíku nad Humpolcem rozhodně nelitoval.

Romantické tóny flétny, akustické kytary a violoncella zněly horním nádvořím za doprovodu zpěvu členů místní folkové kapely Martin Sýkora a spol.

Folkorlik.jpg

Příjemné posezení pod širým nebem bylo proloženo básněmi Václava Hraběte z básnické sbírky Blues, které za doprovodu kytary recitovala Kateřina Krejčí. 

Folkorlik2.jpg

Folkorlik3.jpg

Po koncertu se mohli všichni návštěvníci zúčastnit povídání o přírodě, konkrétně o sovách. O své zkušenosti z pozorování a mapování sov se podělil Martin Sýkora a kastelán Pavel Koubek. Bylo možné dozvědět se nejen spoustu obecných zajímavostí o této skupině dravců, ale i o jejich hnízdění a výskytu na Humpolecku.

Čtěte dále:   In Margine

Axl

One thought on “Komorní akustický folkový koncert pod širým nebem na Orlíku – OHLÉDNUTÍ

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Stavbaři narazili při výkopech na padesát granátů i torzo plynové masky

Po Čvn 18 , 2012
Pyrotechnici vyjížděli ve čtvrtek na staveniště ve Starém Pelhřimově. Stavbaři tam při výkopových pracích narazili na 52 dělostřeleckých minometných granátů, tři ruční granáty, rozbušku a torzo plynové masky. Munice zřejmě pochází z druhé světové války. Čtěte dále:   Loutkové divadlo

You May Like

Témata