Radniční listy – Humpolec

9

Červenec – Srpen 2014

Odkaz na noviny:

http://mesto-humpolec.cz/VismoOnline_ActionScripts/File.ashx?id_org=4932&id_dokumenty=225595

Čtěte dále:   Výzva k doplnění kroniky města Humpolec za rok 2022

Petr

9 thoughts on “Radniční listy – Humpolec

  1. „pronájem tenisová haly vlastní organizaci tj. Technickým službám
    Humpolec s.r.o. se stanoveným ročním nájemným ve výši 465 tis. Kč“ – to znamená že tenisová hala bude městu vydělávat? To by bylo super.

    1. Nebude !!! TS to už bez výběrového řízení pronajali LTC – tedy tomu panu Novákovi, který město a nás všechny občany vyšplouchl s touto stavbou a tenistům město na nájem dá dotaci. Takže nula od nuly pošla a navíc s tím mají TS velkou režii. Opravdu geniální obchod ……

      1. Myslíte toho pana Nováka, který velí Havlíčkobrodské firmě Miko a díky jehož lobingu právě Miko provádí a provádělo značnou část stavebních prací spojených s úpravami a revitalizací sídliště Stromovka, Smetanova a na Rybníčku ??? Jo pardón, ono se to ještě „pralo“ přes Chládka s Tintěrou . . . .
        Díky tomuto pánovi vypadá ulice Jana Zábrany tak jak vypadá, jelikož se zasadil o to, aby se nemohly přestavět případně částečně zbourat některé domy v této ulici, neboť on jaksi v této ulici bydlí a jako přímý účastník stavebního řízení, ještě ve spolupráci s panem Dvořákem, již probíhající stavební řízení zastavili. Přestavby a úpravy na které měl z velké části přispět Kraj Vysočina.
        No comment . . . . .

        1. 1. p. Novak nebydli v Humpolci ale v Jiricich
          2. vite li o trestnem cinu, nahlaste to organum cinnym v trestnem rizeni, jinak jsou to z Vasi strany (a proto chapu ze jste anonym) pouze pomluvy
          zdravim Jirka Cerny

          1. O žádném trestném činu nebylo v mém příspěvku ani slovo. Slovo lobbying, které jsme použil, nese v pozadí nekalé praktiky jen proto, že tímto přízviskem jsou nazýváni skuteční gangsteři typu pana Janouška, Dalíka a pod.

          2. nechci p. Novaka obhajovat ale furt cekam estli ty pomluvy co vynasis podlozis nejakym konkretnim dukazem

      2. To mě překvapuje. Víte to určitě? Vedení města před výstavbou prohlásilo, že provozní náklady bude hradit klub LTC. Aby to nebyla lež, musely by se nájem a dotace alespoň vyrušit. Pokud by měl (jak píšete) být provoz skrytě subvencován prostřednictvím TS, tak by měli konkrétní lidé za své činy nést odpovědnost. Veřejný slib, že to město nebude stát ani korunu, je zaznamenán médii. Například zde:

        http://www.rozhlas.cz/zpravy/regiony/_zprava/tenisti-v-humpolci-budou-mit-novou-tenisovou-halu-ne-vsem-obyvatelum-se-ale-dalsi-kurty-libi–1250648

        1. Samozřejmě že hala bude prodělečná a dotovaná z městského rozpočtu. Pro několik desítek lidí tento stánek o jehož pronájmu a provozu existují nejméně dvě smlouvy, které samozřejmě veřejnost nezná !? Osobně věřím, že nové vedení radnice s tím bude něco dělat, tak jak je to dnes to je výsměch Kučery do tváře občanům města.

          1. Já nevím, koukám se na to selským rozumem a přijde mi, že dvě tenisové haly jsou na město velikosti Humpolce až až, nevím, myslete si kdo co chcete, ale když se chcete jít s prckem někam projet na kole, tak nemáte kam, protože tady není ani metr cyklostezky, kromě těch pár debilních metrů na Stromovce a u Nemocnice, což já osobně jako stezku nevnímám. . . . Ale přeberte si to jak kdo chcete. . . .
            Michal

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Rozhledna na hradu Orlík se již montuje

St Zář 10 , 2014
Stavba rozhledny vstoupila do fáze montáže ocelových konstrukcí. V pondělí 8.9.2014 byly na hrad přivezeny první ocelové prvky a byla zahájena jejich montáž Čtěte dále:   Oznámení o vyhlášení výběrového řízení

You May Like

Témata