BERNARD po dvanácté v řadě nejobdivovanější firmou Vysočiny

2

Rodinný pivovar BERNARD se v letošním roce stal již podvanácté v řadě nejobdivovanější firmou kraje Vysočina a současně třetí nejobdivovanější firmou České republiky v oboru potravinářský a tabákový průmysl.

Obou
získaných ocenění si samozřejmě velice vážíme, dokazuje to
dlouhodobě velice dobré vnímání naší značky,“ hodnotí
Stanislav Bernard a dodává: „Důležité jsou však i prodejní
výsledky a ty se nám daří. Loňský nárůst prodeje dosáhl
téměř 4 procent a také letošní rok pro nás vypadá velice
slibně.“

BERNARD
vystavil v roce 2012 rekordních 212 874 hl.
nepasterizovaného piva, vaří sedm druhů piva a čtyři druhy
nealkoholického piva Bernard s čistou hlavou.

Žebříček
100
obdivovaných firem ČR

sestavuje
CZECH
TOP 100

na základě hlasování manažerů významných společností,
ekonomických a finančních analytiků, zástupců oborových
sdružení, svazů  a profesních asociací. V rámci
hlasování oslovení odborníci hodnotí řadu kritérií, od
základních ukazatelů firmy (kvalita výrobků či služeb,
inovační schopnosti, finanční stabilita, hodnota firmy) přes
její vztah k zaměstnancům (schopnost přilákat a udržet
talentované lidi) po vztah ke společnosti (odpovědnost k životnímu
prostředí, komunikativnost, podpora regionu, charitativních a
obecně prospěšných projektů apod.).

Bernard Fest 2013

Čtěte dále:   Bernard uvařil na svátky dvě speciální piva

Axl

2 thoughts on “BERNARD po dvanácté v řadě nejobdivovanější firmou Vysočiny

  1. Ocenění je pro pivovar jistě potěšující. Mne však zajímá, zda se na letošním Bernardfestu objeví kelímky NickNack??
    Setkal jsem se s nimi na loňské Benátské noci, a podle mne je to super nápad. A určitě to musí i ušetřit náklady na odpad a úklid a nikde se nemusíte brodit v odhozených plastech.
    Kdyby se snižovaly „zbytečné“ náklady, třeba by se nemuselo zvedat vstupné :-)))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Otvírání hradů - neděle, 31.3.2013

Út Bře 26 , 2013
….aneb z Orlíka na Lipnici po svých Čtěte dále:   Králík na zelenině, precizně nakrájená mrkvička nebo polévka s kuřecí rolkou - v Humpolci se utkali nejlepší kuchaři českých středních škol

You May Like

Témata