Zabijačkové hody

24.01.2014 – 26.01.2014 v hotelu „Na Kocandě“

Program:

24.1. – od pátku můžete plnit pupky již některými pochutinami zabijačkových hodů

25.1. – od 11:00 v sobotu se hody rozběhnou v plném proudu a budete moci ochutnat celé zabijačkové menu, k tomu Vám bude po celý den hrát živá hudba (tento den můžete využít speciální nabídky – za 350kč  můžete hodovat po celý den a vybrat si cokoliv ze zabijačkového menu)

26.1. – kdo nestihne sobotní program, nezoufejte, i v neděli budeme servírovat zabijačkové speciality

Využijte nabídku a ochutnejte naše zabijačkové menu:

 

¨     Prdelačka

¨     Ovarová polévka

¨     Světlá a tmavá tlačenka s octem a cibulí

¨     Kořeněné jitrničky

¨     Křupavá jelítka

¨     Vepřové výpečky

¨     Zabíjačkový gulášek

¨     Játra na roštu

¨     Ovárek (lalok, hlava, jazyk, srdce)

¨     Ovarové koleno

¨     Vepřové řízečky

¨     Pečený bůček po selsku

¨     Jablečný závin

¨     Domácí buchty

 

Přijďte hodovat po celý den za 350kč (platí pouze v sobotu) nebo se zastavte na malou chvíli a ochutnejte voňavou jitrničku, křupavé jelítko nebo cokoliv z našeho zabíjačkového menu.

http://www.kocanda.cz/cs/

Čtěte dále:   Po 13 letech jsem zavítal na oběd v restauraci Na Kocandě v Želivě

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Zapomeňte na diety!

Út Led 21 , 2014
Workshop v Humpolci s Jarkou Kučmášovou – poradkyní zdravého životního stylu Čtěte dále:   Zlíňaci testují – Pivnice Na Štokách – restaurace pivovaru Bernard

You May Like

Témata