Bernard Fest vynesl sto tisíc seniorům v místním domově

15

Bernard Fest 2019, který se před týdnem konal v centru Humpolce, pomohl místnímu domovu pro seniory a následně návštěvníci významně vyprázdnili přichystané sudy s pivem. Na muziku do Humpolce zavítalo letos jedenáct tisíc návštěvníků, v pátek s v sobotu bylo vyprodáno.

Regionálním programem se začínalo už ve čtvrtek 20. června, kdy je tradičně vstup na Horní náměstí pro návštěvníky volný. „Během čtvrtečního programu se vypilo piva za sto tisíc korun, které Rodinný pivovar Bernard věnoval Domovu pro seniory v Humpolci,“ poukázal na dobročinný počin mluvčí pivovaru a hlavní organizátor Bernard Festu Zdeněk Mikulášek.
V pátek a v sobotu se pak na Bernard Festu na Horním náměstí vypilo 49 740 piv. „Není to festivalový rekord, před několika lety se vypilo přes padesát tisíc piv,“ připomněl Zdeněk Mikulášek.
Zdroj: https://pelhrimovsky.denik.cz/zpravy_region/bernard-fest-vynesl-sto-tisic-seniorum-v-mistnim-domove-20190628.html
Čtěte dále:   Píšou o pivovaru: Humpolecký pivovar otestuje pěstování chmele v nadmořské výšce 575 metrů

Axl

15 thoughts on “Bernard Fest vynesl sto tisíc seniorům v místním domově

    1. Vzhledem k tomu, že má Bernard pronájem náměstí a HLAVNĚ úklid a další služby od města ZADARMO, tak to v konečném součtu není přínos pro město (téměř) žádný. Tím se ale Bernard v podáním p. Mikuláška chlubit nebude. Stačí se podívat na smlouvy město vs. Bernard.
      Např. zde:
      http://epodklady.mesto-humpolec.cz/podklady/rm/22.03.2017/26%20Spoluporadatelstvi%20mesta%20-%20Bernard,%20Zlata%20podkova,%20Majales%20apod..pdf

          1. Vy jste obrovská škoda, ale pro společnost. Takové škody jsou jen ve vaší fantazii.

          2. Myslím, že už brzy i vy pochopíte, co v Humpolci tato firma nedodržováním parametrů vypouštěných vod napáchala na kanalizaci a ČOV – mimo jiné i toto na FV potvrdil vedoucí úředník MÚ. A vše se celé roky sanuje z poplatků občanů….jinak nedávná oprava kanalizace v ulici Na stupníku je toho příkladem. Tam bylo potrubí úplně sežrané a je to i zdokumentované na fotkách i videu, takže je to jasně prokázané. A tuto opravu platilo město z rozpočtu ač by tam měla být původní kanalizace ještě mnoho let funkční.

          3. Pokud jste přesvědčen o své pravdě, prodejte trestní oznámení. Ale spíše si o trestní oznámení koledujete vy!

  1. Ano, je to Super! Popravdě řečeno se z výtěžku této „bohulibé“ akce senioři moc nepomějí, neboť veškeré peníze padnou na předraženou projektovou dokumentaci přístavby místního domova pro seniory. A hádejte kdo tuo projektovou dokumentaci vypracovává ?
    (napovím je to super hyper maxi snaživý „samozvaný Architekt“ a kandidát HUGO spolu chotí)
    Pokud ten projekt sprzní stejně jako projekt nástavby prvního stupně ZŠ Hálkova (diletantsky provedený „skleník“ na střeše budovy prvního stupně bez možnosti stínění a klimatizování, o protipožárních opatřeních nemluvě) tak se mají klienti domova na co těšit….
    Machek by se měl věnovt pouze kultuře a nikoli achitektuře ta mu totiž opravdu, ale opravdu moc nejde.
    H.

    1. „EJČI“ – tobě za kydání špíny na Machkovi někdo platí ??? Neb nepřeháněj ten rektální alpinismus !

      1. Dobrý den,
        špínu na nikoho nekydám , pouze se kriticky vyjadřuji.
        Každý máme spektrum činností ve kterém vynikáme a spektrum ve kterém nevynikáme.
        Petr Machek je velice schopný v oblasti kultury a především té by se měl naplno věnovat. To je jeho parketa a tam má své místo. Tam mu velice tleskám a fandím.

        Architekturu by měl přenechat schopnějším.
        Pár projektů co zpracovával jsem viděl a měl možnost je trochu prostudovat. (Nástavba na zš. Hálkova, přístavba Domova bl. Dronislavy, aktuálně divadlo za komínem, které je spíš o interiéru tam není až tak moc co pokazit – snad se mu to povede – držím mu palce a jsem zvědav….)
        Pravdou je, že si Petr Machek své projekty velice cení. Cenová hladina za kterou dělá je na úrovni špičkové projekční kanceláře.
        Jeho projekty jsou za tak nízkou kvalitu, dle mého názoru, ZNAČNĚ předražené.
        přeji hezký den
        H.

        1. Machek není žádný génius architektury, ale rozhodně patří k tomu lepšímu co Humpolec nabízí. Co je opravdu podprůměrné jsou architekti, kteří stojí za rozšiřováním pivovaru. Pivovary vždy patřili k architoktonickým skvostům. Bohužel humpolecký pivovar je typickým přikladem, že na co v rozšiřování sáhnou to udělají úplně blbě. Škoda, řekl bych ikonické pivo, zajímavý PR, ale architektura přiblblá a mizerná, bohužel v centru města.

          1. On je Petr Machek Architekt?
            Mám za to, že je pouze Ing., a ne Ing. Arch.
            Jestli patří k tomu lepšímu v oblasti stavebně-projekční taak „potěšpánbu“, nechtěl bych vidět to horší….
            Machek co projektoval, to víceméně podělal.
            Stačí se podívat na to, v čem bydlí….
            a z laciného kraje vážně není….

          2. Kdyby byl Machek předražený tak to od něho nikdo nekoupí. Ale protože to klienti kupují, tak se jedná o smluvní tržní cenu a vy můžete jen závidět, že nejste tak úspěšný. Ale fakt je, že jeho nápady nejsou ani můj šálek kávy a osobně bych to od něho nechtěl ani zadarmo. Ale každý má jiný vkus…

          3. Za tu kvalitu je to dle mého předražené – pokud to Machek dokáže prodat jako super projekt tak je to jenom jeho dobrý marketing a nikoli kvalita daného „výtvoru“.
            Plně souhlasím, že cena je tržní, a když je někdo takový trouba, že to koupí je to jeho problém….v tomto ohledu není co závidět…. úspěšnost je věc pomíjivá a měří se mnoha způsoby….
            Skutečnou kvalitu daného díla prověří až čas a historie…..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Dokonalý trik

Út Čvc 2 , 2019
Druhým filmem letního kina na Platformě je film od režiséra Christophera Nolana. Čtěte dále:   Bernard uvařil na svátky dvě speciální piva

You May Like

Témata