VOČI 9 – 19:00 – 20:00 hodin

Snažíme se těm, kteří se letos nedostali na VOČI zprostředkovat tento neopakovatelný zážitek skoro on-line alespoň přes internet. Filmy bohužel nabídnout nemůžeme, co se však děje v humpoleckém kině mezi projekcemi …

V 19:00 hod. se odmykají vstupní dveře budovy kina v Humpolci a první návštěvníci letošních Vočí 9, kteří si nekoupili vstupenky v předprodeji, se trousí a platí v pokladně kina 180,- Kč za jednu vstupenku. Pořadatelé při vstupu do prvního patra orazítkují ruku vrácenkou.
Ve foyer v prvním patře, hned vedle vstupu do kavárny, jsou připravené na stolech tácy se sýry, šunkou, salámy, zeleninou a koši plnými housek, pod stoly jsou naskládané přepravky s originálním nápojem E z pivovaru Bernard. Potraviny jsou zakryté a vše čeká připravené na půlnoční občerstvení.
Uvnitř kina je dobře, venku je zima a fučí studený vítr. Kdo chce kouřit musí venku před kinem nebo v kavárně Cinema v prvním patře, ale tam bývá před začátkem docela plno. Všichni se chtějí zahřát, pokud přišli do kina pěšky.
Před osmou to houstne, Cinema se začíná nafukovat …


Čtěte dále:   TADY VARY 2023/24

olaf

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

VOČI 9 - 20:00 - 22:00 hodin

So Lis 8 , 2003
Snažíme se těm, kteří se letos nedostali na VOČI zprostředkovat tento neopakovatelný zážitek skoro on-line alespoň přes internet. Filmy bohužel nabídnout nemůžeme, co se však děje v humpoleckém kině mezi projekcemi … Čtěte dále:   Program kina Humpolec

You May Like

Témata