Program kina Humpolec na leden 2004

humpolecké kino rok 2003 ve zdraví přežilo a bude hrát i v roce 2004

sobota 3.1. 20:00hod, neděle 4.1. 20:00hod                    +            CHLADNOKREVNĚ


Nezahrávejte si se šéfy podsvětí, mají příliš dlouhé prsty, silné gorily a rychlé pistole. Když je podvedete, budou chtít, abyste na oplátku podvedli někoho jiného. Ale komu můžete věřit?  Edward Burns, Dustin Hoffman, Andy Garcia a Rachel Weisz roztáčejí film plný zvratů a jednom velkém podrazu. Kdo je volavkou, kavkou či hráčem vevnitř …?Krimithriller.



Vstupné:60,-Kč                                                                                                            97min


úterý 6.1. 20:00hod                                                                                GOOD BYE, LENIN !


Originálním a velmi humorným způsobem se k nedávné historii bývalého Východního Německa vrátil režisér Wolfgang Becker. Příběh začíná v roce 1989, kdy nadšeně socialistická paní Kernerová upadne do kómatu, když uvidí na ulici svého syna, jak se účastní protistátní demonstrace. V kómatu přetrvá celých 8 měsíců a zaspí tak pád berlínské zdi, sjednocení Německa i konečné vítězství kapitalismu. Po jejím procitnutí je pak na jejím synovi Alexovi, aby dle doporučení lékařů zabránil šoku, který by ji mohl zabít. Alex začne v panelákovém bytě o výměře 79m2 rozehrávat velkolepou mystifikaci. Paní Kernerová připoutaná na domácí lůžko si tak dále užívá socialismu a tv zpráv s líbajícími se soudruhy (netuší, že si synáček zařídil své malé TV studio, kde se svými kamarády připravuje dobové zprávy).



Vstupné:60,-Kč                        do 12 let nevhodné                                                   120min


středa 7.1. 17:30hod, čtvrtek 8.1. 17:30hod  Pro děti i rodiče   o  HLEDÁ SE NEMO


Nejzapomnětlivější ryba, nejstarostlivější rybí táta a nejširší žraločí úsměv. Mezi mnoha mořskými tvory žije v oceánu malá rybka jménem Marlin. Sám vychovává svého synka Nema, o něhož má přehnanou starost .Nemo opustí bezpečí korálových útesů, je chycen potápěčem a ocitá se v akváriu  daleko od tatínka i domova. Zoufalý Marlin se jej vydává hledat a za podpory Dory, ryby s poruchou krátkodobé paměti, pluje vstříc nebezpečí, aby Nema našel a zachránil.Animovaný.Český dabing.



Vstupné:60,-Kč                        101min


středa 7.1. 20:00hod, čtvrtek 8.1. 20:00hod                                o            BOŽSKÝ BRUCE


Co byste udělali, kdybyste mohli být jeden týden Bohem? Mít všechny jeho vlastnosti a moc? Co kdyby z nebe najednou Bůh sestoupil a vše vám předal? Sympatický smolař (Jim Carrey) si v první chvíli nebyl jistý, zda si z něj ten vousatý stařík (Morgan Freeman) nedělá legraci, ale vše se změnilo, kdy Bruce opravdu mohl dělat cokoliv….Ale být Bohem neznamená jen si bezstarostně užívat, ale i starat se o celý svět. Bláznivá komedie, ve které se po dlouhé době vrací Jim Carrey.



Vstupné:60,-Kč                        100min


sobota 10.1. 20:00hod, neděle 11.1. 20:00hod                    ROZVOD PO FRANCOUZSKU


Dvě Američanky v konfrontaci s pařížskými intrikami, lidskými vášněmi a stylem života: výsledkem je komedie o odlišných zvycích, mravech, vztazích k penězům a sexu. „Rozvod po francouzsku“ přináší inteligentní zábavu na kontrastech mezi oběma národy v morálce, milování, jídle, pití a stolování, v celém životě. Režisér a spoluscénárista James Ivory (Howards End) použil bestselleru Diane Johnson a natočil komedii s lehkým morálním podtextem, kterou prosvětlily Kate Hudson a Naomi Watts v rolích sester Walkerových a také Glen Glose v roli Olivie.



Vstupné:50,-Kč                        do 12 let nevhodné                                                   115min


úterý 13.1. 20:00hod, středa 14.1. 20:00hod                                  +            PRAVIDLA VÁŠNĚ


Polovina 80. let, Camden College, Nová Anglie. Chladnokrevný cynik Sean Bateman (James Van Der Beek) navenek působí jako mladík ze slušné, zazobané rodiny, ve skutečnosti však prodává drogy celé univerzitě a spí přibližně s polovinou její dívčí populace. Avšak – stejně jako všichni kolem – touží jenom po spolužačce Lauren Hyndeové (Shannyn Sossamon), která se rozhodla zachovat věrnost svému povrchnímu příteli Victorovi (Kip Pardue), i když by nepohrdla ani bisexuálním Paulem. Paul ovšem nedá dopustit na Seana, zatímco Victor nejvíc touží po penězích a snad i po Laře (Jessica Biel), která by si ráda podmanila Lauren. Naštěstí je tady ještě drogový dealer Rupert, který má jen jedinou lásku: peníze. Semestr mejdanů, podrazů a zvráceností je v plném proudu a vypadá to, že vztahy Seana a jeho kamarádů se ještě pořádně zapletou. Satirický pohled na milostný mnohoúhelník prosycený drogami, chtíčem a zkažeností natočil Roger Avary.


Vstupné:60,-Kč                        110min



čtvrtek 15.1. 20:00hod                                                                    o            ŽELARY
Čtěte dále:   Filmový klub: Gran Torino


Aňa Geislerová a György Cserhalmi v romanci o síle něhy tváří v tvář smrti. Ondřej Trojan natočil příběh o přirozeném světě, kde lidé ztrácejí i nacházejí sami sebe. Eliška, která si musí nečekaně a proti své vůli zvyknout na drsné prostředí horské vísky i na nevzdělaného muže-venkovana, se v Jozových opatrných dlaních přetavuje z rozmazleného, tvrdohlavého fracka v ženu odhodlanou milovat, pracovat a žít pro druhé…



Vstupné:60,-Kč                        150min


sobota 17.1. 20:00hod, neděle 18.1. 20:00hod                                            ŠVINDLÍŘI


Roy Waller (Nicolas Cage) je sice neskutečný pošuk, který je posedlý pořádkem, má strach z otevřených prostor a trpí mnoha dalšími fobiemi, ale je zároveň velmi schopným zlodějíčkem, který spolu s partnerem (Sam Rockwell) už pěknou řádku let obírají středně velké ryby. Pohoda se změní v okamžiku, kdy Royovi najednou jednoho dne zazvoní u dveří jeho domnělá dcera (v pubertálním věku) a chce s ním trávit veškerý volný čas. Kriminální komedie, kde si nemůžete být jistí, protože všichni a všude podvádějí…



Vstupné:60,-Kč                        do 12 let nevhodné                                                   115min


úterý 20.1. 20:00hod, středa 21.1. 20:00hod                    +            PIKOVÁ TROJKA


Piková trojka je moderní kriminální příběh, odehrávající se na Dolním Manhattanu. Frannie Avery je učitelkou tvůrčího psaní, která je velmi ostražitá vůči navazování nových známostí. Jednoho dne se však setká s detektivem Malloyem, který vyšetřuje vraždu v sousedství, a za podpory své nevlastní sestry Pauline s ním naváže vztah, který je zcela otevřeně sexuální. Myslíte, že víte o touze všechno, ale je to jinak! Meg Ryanová jak jste ji ještě neviděli! Erotický thriller.



Vstupné:60,-Kč                                                                                                            120min


čtvrtek 22.1. 20:00hod                                            STARÝ, NOVÝ, PŮJČENÝ A MODRÝ


Dánský tragikomický film o přípravě svatby a návratu bývalého milence. Katrine se vdává. Její budoucí manžel je skvělý, mají velký byt a příbuzní jsou „normální“. Jen Katrine má jeden problém, někdy je pro ni těžké říct pravdu…



Vstupné:60,-Kč                        do 12 let nevhodné                        90min


neděle 25.1. 15:00hod   Odpoledne pro děti s Medvídky  o PANE, POJĎTE SI HRÁT


Pásmo pohádek s malým a velkým medvídkem. Potkali se u Kolína, Jak jeli k vodě, Držte si klobouk, Jak jedli vtipnou kaši, Jak šli spát.



Vstupné: 20,-Kč                         64min


sobota 24.1. 20:00hod, neděle 25.1. 20:00hod                    TAJEMNÁ ŘEKA


Přátelé z dětství, Jimmy Marcus (Sean Penn), Sean Devine (Kevin Bacon) a Dave Boyle (Tim Robbins) se setkávají, když nejstarší Jimmyho dcera tragicky zemře. Její smrt vyšetřuje Sean a jen obtížně získává důkazy vedoucí k zásadnímu odhalení… Drama o vině, trestu a osudu podle románu Dennise Lehana přepsal do scénáře Brian Helgeland (Příběh rytíře, L.A.Přísně tajné) a režíroval veterán Clint Eastwood.



Vstupné:60,-Kč                                    do 12 let nevhodné                                       138min


úterý 27.1. 20:00hod, středa 28.1. 20:00hod                                MAZANÝ FILIP


Tomáš Hanák, Vilma Cibulková, Oldřich Kaiser a mnoho dalších populárních českých herců v ostře nabité parodii režiséra Václava Marhoula, která si vzala na mušku kriminální příběhy Raymonda Chandlera. Řádně střelený výlet do Los Angeles roku 1937.



Vstupné:60,-Kč                                    do 12 let nevhodné                                       90min


sobota 31.1. 20:00hod, neděle 1.2. 20:00hod           o                                                                                      


S.W.A.T.-JEDNOTKA RYCHLÉHO NASAZENÍ


Dan Harrelson (Samuel L. Jackson) velí jednotce rychlého nasazení v Los Angeles a dostal za úkol naverbovat a vycvičit pět nováčků. To je druhá šance pro důstojníka Jima Streeta (Colin Farrell), který je ze své dosavadní práce již dost zoufalý. Po týdnech tvrdého tréninku se  dostává partička do akce. Jejich úkolem je transportovat právě chyceného drogového krále (Olivier Martinez) z města do vyšetřovací vazby. To by nebylo zas tak nic těžkého, kdyby však pan „podnikatel“ nerozhlásil, že dá 100 milionů dolarů tomu, kdo ho osvobodí. Teď už to asi bude tvrdší oříšek.



Vstupné:60,-Kč             115min


 V únoru uvidíte: Druhá strana postele (3.), Kdybych byl bohatý (4.,5.), Master and Commander: Odvrácená strana světa (7.,8.), Mezi námi děvčaty (10.,11.), Pán prstenů: Návrat krále (12.,13.,14.,15.), Chouchou- Miláček Paříže (17.), Jak básníci neztrácejí naději (18.,19.,21.,22.), 

Zahrada (pásmo pohádek B. Pojara -pro děti 22.), filmy projektu 100 (24.,25.,26.,), Velká ryba (28.,29.)

kapik

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Divadelní scéna 2004 Kino Humpolec

Čt Pro 11 , 2003
Přinášíme progrmový přehled divadelní scény na první měsíc nového roku Čtěte dále:   Humpolecká muzejní zahrada se promění v letní kino

You May Like

Témata