Hra s patentní láhví

1

Jeden tip od Humpoláka všem mužům, kteří potřebují zabavit dítě (s holčičkou neověřeno) ve věku 1 – 2 roky.

Vážení pánové,


pokud potřebujete na nějakou tu minutu zaujmout chlapečka ve věku cca 14 měsíců a docílit jeho chvilkové zklidnění a zájem o určitou věc, doporučujeme vám následující činnost. Tato „hra“ jistě bude bavit dítě, vás i maminku dítěte. Pro dítě je to zdroj něčeho nového, zábavného a zajímavého. Pro vás je to možnost bezproblémové konzumace kvalitního piva (do této konzumace jste v případě úspěchu hry dokonce okolím nuceni). Pro maminku dítěte je to možnost chvilkového odpočinku, díky poměrně bezproblémovému svěření dítěte muži. No uznejte, hra má prostě pouze klady. Pravda, za celou dobu hraní jsem přišel na dva možné zápory. První, drobnější je, že pokud pijete příliš rychle, stává se hra nebezpečnou pro dítě a stresem pro maminku, naštěstí v drtivé většině dříve než opilost hrajícího muže, přichází nezájem dítěte o hru. Druhý, horší, spočívá v tom, že pokud lahev není dobře vychlazená a ještě se s ní před otevřením v dobré víře hodně zatřesete, nastává po otevření exploze, která končí například potřísněným stropem v kuchyni tchýně.


Pravidla hry:
Kupte si několik lahví svátečního ležáku piva Bernard v patetntní lahvi.
Dejte všechny lahve vychladit na optimální teplotu pro konzumaci tak, aby byly kdykoliv v celém množství k dispozici.
Ve chvíli, kdy dostanete úkol zabavit chlapečka, např. při jídle, nebo když máte sami chuť na pivo, připravte si lahev a vezměte kloučka na klín.
Vysvětlete hochovi, že se bude konat něco výjimečného s tou lahví, kterou držíte v ruce a začněte odpočítávat: “ tři – dva – jedna – BUM “ nebo „připravit – ke startu – pozor- TEĎ“ a otevřete láhev (nejlépe tak, aby vydala alespoň nějaký zvuk).
Upijte trochu z lahve a opět jí uzavřete. Malinko lahví zatřeste a opakujte odpočítávání s následným otevřením. Takto můžete opakovat celý postup až do úplného vyprázdnění lahve (případně ostatních láhví) či nezájmu klučiny (o vašem nezájmu nemluvě).
V ideálním případě bude děcko odpočítávát s vámi „bala bala bum“ a tuto hru bude fanaticky pravidelně vyžadovat.

 

Čtěte dále:   Bernard uvařil na svátky dvě speciální piva

olaf

One thought on “Hra s patentní láhví

  1. Olafe, to bylo krásný:-)))
    Ale jako skautskou hru bych to neuplatňovala.
    Jste moc roztomilí:-)))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Klášterní pivovar Želiv

St Led 7 , 2004
Díky laskavosti majitelů Klášterního pivovaru v Želivě, se nám podařilo zorganizovat osobní setkání a prohlídku jedinečného pivovaru v celé východní Evropě. Čtěte dále:   Pivovarem roku vyhlásilo Sdružení přátel piva Rodinný pivovar Bernard

You May Like

Témata