Letní tábory na Vysočině 2005

V minulých dnech spatřilo světlo světa druhé vydání brožury Letní tábory na Vysočině, kterou vydala Rada dětí a mládeže kraje Vysočina ve spolupráci s Oddělením mládeže a sportu krajského úřadu kraje Vysočina.

„Stejně jako v loňském roce obsahuje brožura přehled letních táborů v kraji Vysočina. Od jejího vydání si slibujeme popularizaci letní táborové činnosti a rozšíření nabídky letních táborů mezi veřejnost,“ řekl Martin Paclík, předseda Rady dětí a mládeže kraje Vysočina a dodal: „Brožura vychází v nákladu 2000 výtisků a v těchto dnech je distribuována na všechny základní školy, domy dětí a mládeže, knihovny, do informačních center mládeže a na další místa.“


Na celém projektu se výrazně podílelo oddělení mládeže a sportu krajského úřadu. „Na vydání brožury jsme s krajskou radou opět velmi úzce spolupracovali. Myslím si, že brožura si již své místo na světě našla a stala se hodnotným zdrojem informací o letní činnosti. Rozhodně v jejím vydávání chceme pokračovat i v dalších letech,“ řekl Jan Burda, vedoucí oddělení mládeže a sportu.


Pokud máte o brožuru zájem, můžete si napsat na adresu info@rdmkv.cz nebo si můžete zavolat na číslo 603 183 603. Můžete se také zastavit na oddělení mládeže a sportu. Brožura je pro všechny zájemce zdarma. Stáhnout si jí také můžete ve formátu pdf ZDE.

Zdroj: www.kr-vysocina.cz

Čtěte dále:   POZOR NA ZVÝŠENÝ ZÁPACH PLYNU

olaf

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Obě výstavní síně muzea zaplní obrázky

Pá Dub 29 , 2005
Ve výstavních síních muzea Dr. Aleše Hrdličky si přijdou na své milovníci obrazů či obrázků. V expozici na Horním náměstí se od 1. května představí malířka Ivetta Hándlová s veselými obrázky. O den dříve se od 17 hodin uskuteční slavnostní vernisáž. Sedmdesáté narozeniny autora Ivo Soukupa připomíná výstava jeho obrazů […]

You May Like

Témata