Bernard se zaměřil na nejlepší možnou kvalitu čepování piva, vyhlásil soutěž To

Humpolec, Praha 13.10. 2005 – Rodinný pivovar Bernard jako první pivovar v České republice, vyhlásil novou celoroční soutěž zaměřenou na nejlepší možné ošetření čepovaného piva. Veškeré výsledky hodnocení jsou propojeny s počítačovým informačním systémem pivovaru a umožňují stanovit výsledky aktuálního pořadí. Hodnoceny budou všechny značkové restaurace, bary, kavárny i hotely.


„Rozhodli jsme se výrazně podpořit kvalitu čepování našeho nepasterizovaného piva Bernard“ vysvětluje Stanislav Bernard a dodává: „Bernard je prémiová značka, která musí mít i odpovídající podmínky ošetření čepovaného piva.
Pivovar klade největší důraz např. na četnost sanitace výčepního zařízení, ale i na ostatní parametry jako je čistota skla, použité tlačné plyny, kompaktnost a kroužkování pěny. S tím plně souvisí i čistota narážecí hlavy, chladícího zařízení a ostatní čistota v provozovnách. Každé z deseti kritérií má určenou objektivně měřitelnou bodovou stupnici, podle které je restaurace, bar, kavárna či hotel ohodnocen, a to pět až šestkrát za rok.“

Soutěž TOP 100 – gastro vyhlásil pivovar 1.9.2005 a potrvá do 31.8.2006. Po ukončení ročního období, budou na slavnostním vyhlášení soutěže Top 100, předány certifikáty kvality nejlepším sto restauracím, současně s předáním hodnotných cen.

Čtěte dále:   Pivovar Bernard v Humpolci loni vystavil rekordních 410 000 hektolitrů piva

kapik

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Podzimní prázdniny se Střediskem volného času

Po Říj 24 , 2005
Chcete zabavit vaše děti o podzimních prázdninách? Středisko volného času v Humpolci pro vás a vaše děti připravilo na podzimní prázdniny dvě zajímavé akce. Čtěte dále:   Pivovar vysázel v Humpolci malou chmelnici, zatím tam chmel rostl jen v zahradě

You May Like

Témata