Aktuální zpráva pro řidiče

Na dálnici D1 u Humpolce se směrem na Prahu převrátil kamión. Cesta na 98.kilometru je už částečně průjezdná, ale provoz je omezený. Silničáři nabádají řidiče, aby konkrétně na Vysočině vyjížděli jen v nutných případech. Vítr tvoří závěje a sněhové jazyky. Na celém Pelhřimovsku je šířka vozovek zúžená, s problémy jsou sjízdné silnice Pelhřimov-Horní Cerekev a Pelhřimov-Částrov. Rovněž havlíčkobrodské silnice způsobují řidičům značné potíže.

K havárii na dálnici D1 došlo před šestou hodinou ranní . Na místě zasahovali hasiči z Humpolce. Jednalo se o nehodu maďarské cisterny převážející slunečnicový olej. Cisterna prorazila svodidla a kabinou zasahovala do rychlého pruhu ve směru na Brno. Obešla se bez zranění. Vyproštění cisterny provedla speciální firma Pretol HB. Při zásahu došlo k poškození zásahového vozidla Toyota, do kterého z boku narazil kamion a od nehody ujel. Naštěstí nedošlo k žádnému zranění hasičů.

(Zdroj: HBin, iDnes)

Čtěte dále:   Tipy na víkend na Pelhřimovsku. Vystoupí cvičená koza, trhy budou v Pelhřimově

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Vykrádání automobilů v Humpolci

St Led 18 , 2006
V úterý 17. ledna v době od 17:20 do 20:10 hod. došlo v Humpolci k vloupání do dvou osobních automobilů. Čtěte dále:   Zkuste objevovat krásy naší země s využitím veřejné dopravy

You May Like

Témata