Humpolecké Teakwondo zažilo světový úspěch

Čtrnáctiletá závodnice klubu Taekwondo WTF Humpolec Kateřina Nedvědová vybojovala na jednom z největších turnajů v Teakwondo WTF US Open v kategorii do 68kg bronzovou medaili, když ve vyrovnaném souboji o finále podlehla Kanaďance Courtney Condie v posledním kole 5:7.

18.února se dvě závodnice – Veronika Krejčová a Kateřina Nedvědová zúčastnily otevřeného mistrovství Ameriky. Veronika bohužel nepřešla přes první kolo a skončila bez medaile. Kateřina první boj vyhrála nad Američankou Ivey (2.Dan) 4:1. Boj o finále bohužel prohrála s Kanaďankou Condie.


 


Své poděkování vyslovilo humpolecké Taekwondo firmám, které dopomohly k tomuto senzačnímu výsledku: Auto Racek s.r.o., DH 90 s.r.o., Jan Šarf, Klempířství Holoubek Jezdovice, Extrém team Vystrkov, Inspo Humpolec, Status Humpolec a.s. a fa. CAPAROL. Největší poděkování ale patří mladé sportovkyni, která přinesla tak nebývalý světový úspěch právě do maličkého Humpolce.



Zdroj: http://www.tkdhumpolec.ic.cz/. Zde najdete i fotografie závodnic.

Čtěte dále:   Humpolec i Brod si mohou zajistit jistotu záchrany, Bystřice se pokusí o zázrak

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Větší šance pro více nezaměstnaných

Čt Úno 22 , 2007
Projekt Najdi si práci na Vysočině předčil původní očekávání. Zadávací parametry tohoto projektu byly k 31. prosinci minulého roku zcela splněny a v některých ukazatelích navíc i překročeny. Úřad práce v Jihlavě, coby zadavatel, proto přistoupil k jejich navýšení. V této souvislosti došlo také k přesunu finančních prostředků v rámci […]

You May Like

Témata