V Jihlavě se letos rozšíří nabídka vysokoškolského vzdělání

Společnost Bankovní institut vysoká škola zahájí v prostorách Střední školy obchodu a služeb v ulici Karoliny Světlé kombinované bakalářské studium oborů bankovní management a právní administrativa v podnikatelské sféře.

Na základě dohody mezi zástupci Bankovního institutu vysoká škola a.s., se sídlem v Praze a Střední školy obchodu a služeb v Jihlavě, jsou v prostorách této střední školy vytvořeny podmínky pro otevření nové pobočky konzultačního střediska Bankovního institutu vysoké školy. Bankovní institut vysoká škola vznikla v roce 1999 jako první soukromá vysoká škola v České republice. Zaměřila se na vytvoření systému profesně orientovaného vzdělávání zejména pro oblast bankovnictví a celé finanční sféry. Střední škola obchodu a služeb v Jihlavě poskytne technické zázemí pro připravované zahájení bakalářských studií v akademickém roce 2007/2008, akreditovaných BIVŠ, a.s. Studium bude realizováno od měsíce října 2007.

Bude se jednat o tyto studijní obory kombinovaného bakalářského studia:
– Právní administrativa v podnikatelské sféře
– Bankovní management

Toto rozšíření vysokoškolského studia v Jihlavě umožní žákům středních škol regionu Vysočina, případně zájemcům ze státní správy, samosprávy a bankovního sektoru, pokračovat ve vysokoškolském vzdělávání přímo zde. Podle dosavadního předpokladu by mělo být na každý obor přijato kolem dvaceti studentů, což je optimální pro zajištění kvality výuky. Studenti oboru bankovní management zaplatí za semestr 18 900 korun, obor právní administrativa stojí 19 800 korun za semestr. Absolventi najdou uplatnění v bankovnictví, pojišťovnictví a ve veřejné správě.


Bližší informace o možnostech studia je možné získat na internetových stránkách http://www.bivs.cz/ nebo přímo od vedoucího Konzultačního střediska v Jihlavě:
Miroslav Chromeček
vedoucí KS BIVŠ v Jihlavě
email: jihlava@bivs.cz  
Tel.: 731 194 036


Kontaktní místo:
Konzultační středisko Jihlava
Bankovní institut vysoká škola a.s.
Karoliny Světlé 2.
586 01 Jihlava


Pozn.
Vysoké školství v Jihlavě reprezentuje hlavně Vysoká škola polytechnická (VŠP) nabízející vzdělání v oborech počítačové systémy, finance a řízení a cestovní ruch. Škola usiluje o akreditaci dalších studijních oborů. Kromě kmenových studentů VŠP se v Jihlavě vzdělávají také studenti olomoucké Palackého univerzity v kombinovaném studiu andragogiky a studenti VUT Brno v kombinovaném studiu strojírenství. Technická univerzita Liberec otevřela v rámci VŠP obor strojírenství v denním i kombinovaném studiu.

Čtěte dále:   Silničáři letos opraví silnice v Pelhřimově, Humpolci i mosty. Podívejte se kde

 

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Letní parket Hořepník

Út Čvn 19 , 2007
Aktuální rozpis akcí v tomto roce naleznete v článku. Čtěte dále:   Tipy na víkend na Pelhřimovsku. Začíná Honzlův Humpolec, budou i Šibřinky

You May Like

Témata