Hudební akce o nadcházejícím víkendu

1

V pátek 12.června vystoupí v Karamba Kafé Baru TRIO MONOTEMATICO, trojice muzikantů ze tří zemí zvlášť i všichni dohromady. V sobotu můžete navštívit folkový koncert na hradu Orlík či Večer akustických kytar ve Štočkově dvoře. Po oba dva dny se pak koná hudební festival CECEK FEST v Michalovicích u Havlíčkova Brodu.

Pátek 12.6.2009 Karamba : TRIO MONOTEMATICO


Aron Govea, mexický kytarista a hudební skladatel. Jeho virtuozní hra na kytaru vychází z klasických kořenů, ale nebrání se ani alternativním způsobům hry.


Fernando Polez, guatemalský písničkář a zpěvák. Jeho podání latinskoamerických písní je výjimečné zejména díky charismatickému zpěvu.


El Checo (Martin Šíl), český muzikant, který se rozhodl hrát tzv. One Man Music – hudbu, kdy si vše v písničce hraje sám. Ovšem zní to téměř jako band.


 


Přijďte si poslechnout. Začátek ve 20:00 hod., vstupné 30 Kč.


http://www.aron-govea.blogspot.com/


http://www.elcheco.wz.cz/


 


 


Sobota 13.6.2009 Hrad Orlík: MARTIN SÝKORA & SPOL.


Večerní folkové posezení s humpoleckou folkovou skupinou pod širým nebem na horním nádvoří hradu Orlík. V případě nepřízně počasí v prostoru sálu správního objektu.


Začátek v 19:00 hod.




Sobota 13.6.2009 Štočkův Dvůr: Večer akustických kytar


Hraje a zpívá skupina Vopeč buřt: pražské duo muzikantů Petr Peřina a Dalibor Vik. Společně fungují od roku 2007 a na svém kontě mají několik desítek koncertů po celé republice. Během svých vystoupení nabízejí posluchačům průřez českou i světovou hudební tvorbou v záběru od Beatles, U2, Green Day přes Olympic, Chinaski, Tři sestry až k písním od táborových ohňů. Díky originálním kytarovým aranžmá navíc dodávají klasickým hitům nový rozměr. Skupina se zároveň prezentuje i autorskou tvorbou  včetně úspěšných rádiových singlů Tajném plán a Offside, které se zrodily v dobách spolupráce s Jardou Hypochondrem a Divnou partou. V loňském roce natočila kapela EP s názvem „Ujel mi vlak“.

Čtěte dále:   Včely a svět kolem nich

Začátek: 19:00 hod.


Vstupné: 99,- Kč


 


Pátek – sobota 12.6.13.6. Michalovice u Havl.Brodu: CECEK FEST
Hudební festival o oslava Ceckových 30. narozenin
Hrají:


Pátek – V.T.MARVIN, NEŽFALEŠ, NONSENSE, PRIMITIV PLEBS, VHS, EMBARGO, RV-4.
Sobota – PORK SODA, STRAIGHT, VISION DAYS, J.Z.L.F., NU PAGADI, UPLAND křest CD!!, NOUZOVEJ VÝSTUP.


 


Cecek Fest to je hudební festival a oslava 30. narozenin jednoho místního nejen hudebního nadšence.
Ke slyšení bude po oba dny 14 skupin různých hudebních stylů. Jako jsou: Punk, Ska, Hard core, Metal, Crossover, Alternativa, Rock ´N´Roll, Bigbít… Zajímavostí pátečního večera bude určitě vystoupení formace V.T.MARVIN. Tahle punkrocková legenda se vrací na pódia po delší pauze. Ke slyšení bude v pátek kolem 21:30h.. Sobotní večer má také jeden tahák a tím je lokální Hardcore družina  skupina PORK SODA. Pork Soda zahraje v sobotu kolem 22h.. Své druhé oficiální CD zde také pokřtí výborná bigbítová skupina z Chotěboře kapela UPLAND. Upland vystoupí ve 22:30h. Na fotkách  v přílohách letáček, foto V.T.Marvin a Pork Soda.


 


Začátek po oba dva dny od 19 hodin, vstupné: 99 Kč.


Vstupné v předprodeji na oba dva dny : 150 Kč. Předprodej trvá do 12.června do 16 hodin. Předprodejní místa: Havlíčkův Brod: Ethno Shop Tulipán, Smile Street Shop, Jihlava: Smile Street Shop.

Michalovice leží 4 Km od Havlíčkova Brodu u silnice Havlíčkův Brod – Humpolec. Na místě vás čeká bohaté občerstvení.


http://www.cecek.com/


 




 

myska

One thought on “Hudební akce o nadcházejícím víkendu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Rybářské závody

Po Čvn 8 , 2009
Český rybářský svaz MO Humpolec zve širokou veřejnost na ZÁBAVNÝ DEN, který se uskuteční v sobotu 13.června. Čtěte dále:   Sněhurka a sedm trpaslíků - divadlo pro děti

You May Like

Témata