Přijďte si vychrápat sekačku

Hned několik vskutku neobvyklých zábav spojených se zajímavými cenami pro své diváky připravili pořadatelé festivalu Pelhřimov – město rekordů, který startuje už dnes ve 13 hodin na Masarykově náměstí. Festival odstartuje „největší chrastící kapelou (bubenická skupina Marimba club a stovky hráčů na PET lahve naplněné hrachem budou hrát Lady Carneval pro Karla Gotta k sedmdesátinám).

Na páteční čas 14.30 byl přesunut nejrychlejší únik z policejních pout. Rekordman Zdeněk Bradáč se ale nakonec pokusí o vyproštění se hned z trojích pout najednou (pouta mu uzamkne nezávislý komisař Agentury Dobrý den ve spolupráci s diváky)!

Kromě přibližně stovky rekordních pokusů (největší mýdlová bublina, muž zavěšený za kůži v největší výšce, rychlostřelba bičem, silácké držení aut v rozpažení, slepičí fotbal …toho jsou připraveny i divácké soutěže například ve vytrvalostním klečení na hrachu o Českou knihu rekordů, hromadné luštění křížovek, při němž úspěšní luštitelé dostanou dárky i peněžní prémie.

POZOR: v Pelhřimově si můžete dokonce vychrápat zahradní sekačku! Půjde zde totiž i o rekord v co nejhlasitějším chrápání a to hned je dvojím klání: V prvním se bude soutěžit o nejhlasitější chrápání na světě v bdělém stavu. Rekord zatím drží Švéd, kterému bylo naměřeno 93 decibelů. Hluk, který vydával, odpovídal extrémně hlasité diskotéce a určitě byl mimořádně efektivní zbraní proti trvalému vztahu.

Cílem druhé soutěže je shromáždit co nejvyšší počet chrápajících v bdělém stavu na jednom místě. Chrápat budete moci po celý den, a to s herečkou Ivou Pazderkovou, která akci uvádí.

Vše proběhne v sobotu 13. června od 9.30 do 18 hodin přímo na Masarykově náměstí v Pelhřimově – městě rekordů. Nejhlučnější chrápající získá “nejtišší“ sekačku Honda HRG 415 PDE a velké balení sprejů proti chrápání Silence (sprej do krku). Odměněni však budou i další úspěšní chrápači.

Čtěte dále:   Vyrazte na prázdniny #DoJihlavy!

Převzato z Listů Pelhřimovska

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Další sovy již nad Vysočinu nevypustí

Pá Čvn 12 , 2009
Ochránci přírody nebudou na Vysočině pokračovat ve vypouštění vzácných sov pálených z umělého odchovu do volné přírody i přesto, že tato sova patří v kraji k nejvzácnějším a nejohroženějším druhům. K vypouštění uměle odchovaných sov do volné přírody je totiž nutná výjimka ze zákona o ochraně přírody platná vždy na […]

You May Like

Témata