Víkend je před námi.

Co dělat v pátek, sobotu a neděli 23. – 25.3. 2001?

Blíží se nám víkend a mnozí z nás asi nechtějí zůstat doma. Mám tady několik doporučeníček:
Pokud máte chuť na nějaké umělecky hodnotnější filmové dílko tak rozhodně nezůstávejte u televizních beden a nenechte si ujít český film „Otesánek“ v humpoleckém kině (sobota a neděle, 20,00). Koneckonců o tomto filmu jsem už psal.
O víkendu je samozřejmě potřeba řádně zapařit. Pokud se vám nechce trávit čas na nějaké pofidérní diskotéce a máte chuť na pořádný techno tak můžete zkusit páteční„Slaughter party“ v Havlíčkově ulici v Jihlavě.
Párty se koná v tovární hale a začíná v 19,00 hod. Dvě scény – jedna techno a druhá house, kvanta laserů, stroboskopů, počítačová animace promítaná na stěny a tak. DJ’s: např. Hammersmith, Kaisersoze, Oskar Mulero, Toky, Javas, Koala…
Pokud jste spíš na bigbít tak si zajeďte v sobotu do havlíčkobrodského klubu Vagon na koncert skupiny „Tatabojs“. Tuhle partičku vám fakt vřele doporučuji. Začátek ve 21 hod.
No a pro milovníky plesání je ve Spolkovém domě v Humpolci IV. ples hudby kde vystoupí „Big band města Humpolce“, „Samorost“ – country skupina z Pelhřimova, „Lesanka“ – dechová skupina z Ledče nad Sázavou a „Melodie“ – taneční skupina z Ledče nad Sázavou.
Tak se mějte fajn a myslete na to, že v pondělí zase musíte do roboty 🙂

Čtěte dále:   Koncert laureátů Mezinárodní pěvecké soutěže Antonína Dvořáka

kapik

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Expedice Špicberky 2001

Ne Dub 15 , 2001
Čundr z Čech přímo na sever – zpráva č. 4 (závěrečná) Čtěte dále:   Loutkové divadlo pro děti

You May Like

Témata