Z deníku policie

Okradení cizinci v Humpolci.

Jen dvě hodiny stačily neznámému pachateli, aby se včera večer vloupal do zaparkovaného osobního automobilu Audi A6. Vozidlo zaparkovala v ulici Pražská u obchodního domu v Humpolci mezi devatenáctou a jednadvacátou hodinou 31 letá žena z Norska. Pachatel z auta odcizil dva kufry a sportovní tašku, ve které byl notebook a fotoaparát. Celkem tak cizincům způsobil pachatel škodu ve výši nejméně 150 tisíc korun.


 


Přestupku proti majetku se dopustil neznámý pachatel v době od 30.7. do 2.8.2010. Pachatel odcizil ze stavby biologické skládky na Humpolecku volně uložený elektrický kabel s koncovkami v hodnotě nejméně 3.800,- korun.


 


Případ krádeže cigaret řeší policisté v Humpolci. Neznámý pachatel dne 3.8. využil nepozornosti prodavačky a z pultu u prodejního okénka novinového stánku odcizil karton cigaret v hodnotě 660,- korun.


 


(Zdroj: www.policie.cz )

Čtěte dále:   Nehoda na D1 u Humpolce: srazily se dva kamiony, místo je průjezdné

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Bernardovo festivalové pivo tentokrát zmoklo

Ne Srp 8 , 2010
Deštivé počasí neblaze poznamenalo šestnáctý ročník humpoleckého Bernard Festu. Čtěte dále:   Opilý řidič havaroval u Kletečné na Pelhřimovsku, skončil na záchytce a přišel o řidičský průkaz

You May Like

Témata