Místo ve školních lavicích seděli za volantem

Netradiční školní den zažili ve středu 11. dubna žáci Základní školy U Trojice, kteří v rámci projektového dne Motokáry navštívili havlíčkobrodskou KartArénu.


Čtrnáct žáků druhého stupně strávilo středeční dopoledne na brodské motokárové dráze v budově bývalého Plastimatu. „Děti se opravdu vyřádily, zasoutěžily si o nejrychlejší kolo a tři nejlepší pak mohly zkusit motokáru se silnějším motorem. O karamboly na trati nebyla nouze, ale vše se obešlo bez zranění a k celkové spokojenosti všech zúčastněných,“ popsala asistentka ředitelky Markéta Nováková. Během návštěvy se zapotili i učitelé, kteří v roli traťových komisařů pomáhali s odstraňováním karambolů. ,,Jízda v motokáře byla skvělá a doufám, že se za volant ještě někdy posadím,“ s úsměvem dodává žák devátého ročníku Mário Kuchár.

„Rozhodli jsme se udělat dobrý skutek a zpříjemnit dětem všední školní den. Myslím, že se to opravdu vydařilo a do budoucna plánujeme podobnou akci určitě zopakovat,“ říká provozovatel motokárové dráhy Michal Prášek. Nejbližší akcí, která se v KartAréně uskuteční, bude 2. Motorkárový závod s Rebelem, který se koná v neděli 29. dubna. Na motokáry můžete vyrazit každý den kromě pondělí, více informací na www.kartarena-hb.cz.

Michal Prášek vysvětluje žákům jak ovládat motokáru
Foto: Michal Prášek vysvětluje žákům jak ovládat motokáru.

Více informací:
Markéta Nováková Michal Prášek asistentka ředitelky provozovatel dráhy 777 999 947 606 269 650

Čtěte dále:   Tipy na víkend na Pelhřimovsku. Začíná Honzlův Humpolec, budou i Šibřinky

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

VILÉMOVICKÁ 120 - 2012

Ne Dub 15 , 2012
Rádi bychom Vás upozornili na připravovanou sportovní akci s názvem Vilémovická 120. Jedná se o štafetový závod dvojic na horských kolech, konaný dne 5.5.2012. Akce je pořádána občanským sdružením Melechov. Více info a plakát v článku. Čtěte dále:   Tipy na víkend na Pelhřimovsku. Do Humpolce jede zahrát Brabec a […]

You May Like

Témata