Pouť za Toufarem

V infocentru Humpolec si můžete koupit novou knihu Miloše Doležala, která se jmenuje „Pouť za Toufarem

Fotografická publikace čerpá z putování Miloše Doležala a jeho přátel v říjnu  2012, kdy se vydali poutí z Podivic do zahrádeckého kostela sv. Víta, kde se konaly dušičkové slavnosti a proběhl křest knihy M. Doležala "Jako bychom dnes zemřít měli". 

Knihu koupíte v infocentru Humpolec za 190 Kč. Můžeme vám ji zaslat i na dobírku

zdroj: www.infohumpolec.cz

Miloš Doležal (* 1. července 1970 v Háji u Ledče nad Sázavou) je český básník, spisovatel a publicista.

Vystudoval obor nakladatelství na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy (19881992).[1] Je bývalým redaktor Perspektiv (1991–1993), s nimiž často spolupracuje, a redaktorem Českého rozhlasu Praha. Je autorem a spoluautorem řady rozhlasových pořadů a dokumentů zabývajících se druhou světovou válkou a komunistického teroru v Československu. Připravil k vydání memoáry Antonína Bradny Zaradoval jsem se. Biografie Jako bychom dnes zemřít měli, pojednávající o životě a smrti faráře Josefa Toufara, získala v anketě Lidových novin v roce 2012 ocenění Kniha roku.

zdroj: http://cs.wikipedia.org/wiki/Milo%C5%A1_Dole%C5%BEal

Čtěte dále:   Palačinkový víkend v Želivě

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Zvony přiletěly do Humpolce

Po Čvc 29 , 2013
Datum 25.7.2013 se zapíše do dějin humpoleckého kostela sv. Mikuláše. V tento den dopoledne byly na věž kostela instalovány tři nové zvony: sv. Mikuláš, sv. Václav a sv. Ludmila. Čtěte dále:   1. ŽELIVSKÝ OCTOBERFEST

You May Like

Témata