Derby Vysočiny živě na internetu!

Středeční podvečer bude v havlíčkobrodské derby ve znamení derby Vysočiny – domácí HC Rebel přivítá jihlavskou Duklu. Pokud se z nějakého důvodu nemůžete na utkání dostavit, můžete ho sledovat živě na webových stránkách www.vysilamezive.cz!

„Internetové přenosy z domácích zápasů Havlíčkova Brodu testujeme od přípravných utkání, v tuto chvíli by mělo vše fungovat tak jak má a diváci by si tak měli přenos z derby užít bez větších technických problémů,“ říká Ondřej Veselý ze společnosti Metropolitní, která živé vysílání hokeje realizuje.

Svátek hokeje navíc můžou diváci sledovat ve vysokém rozlišení a to nejen na svých počítačích a noteboocích, ale i v tabletu či chytrém telefonu s operačním systémem android. Živě bude vysílána i tradiční pozápasová tisková konference. Ještě ve středu večer pak bude záznam derby Vysočiny dostupný v archivu.

Havlíčkovu Brodu se letos zatím nedaří a s jedním bodem je na posledním místě prvoligové tabulky. Jihlavské Dukla je po pěti odehraných kolech na sedmé příčce. V derby ale papírové předpoklady roli nehrají a oba soupeři se na zápas dokáží dostatečně vyhecovat. Utkání tak slibuje nejen napínavou podívanou ale i emotivní zážitek. Pokud budete ve středu na stadionu chybět, sledujte atraktivní duel na www.vysilamezive.cz. Přímý přenos začíná v 17:50!

O vysilamezive.cz

Projekt www.vysilamezive.cz funguje od začátku srpna a za tu dobu už odvysílal desítky hodin ze sportovních utkání, kulturních a společenských akcí nebo třeba přednášek a tiskových konferencí. Mezi naše největší akce patřil Global Bar Camp, Havlíčkobrodské hry dětí a mládeže nebo Letní žurnalistická škola Karla Havlíčka Borovského. Svou primárně regionální orientací a obsahem jde o zcela unikátní službu, kterou realizuje společnost Metropolitní ve spolupráci s profesionálním kameramanem Ondřejem Rázlem.

Kontakt:

Ondřej Veselý           
731 910 157
vesely@metropolitni.cz
www.vysilamezive.cz
www.facebook.com/vysilamezive.cz

Čtěte dále:   Hokejové zlato opět míří do Kanady!

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Jak dosáhnout toho, co chci!

Út Zář 23 , 2014
Čtvrtek 25.09.2014 17:00 Čtěte dále:   HRANIRUN 06

You May Like

Témata