Už brzy budeme znát NEJAKTIVNĚJŠÍ RODINU v Humpolci!

V roce 2014 MěKIS v Humpolci společně s Městem Humpolec „rozjelo“ v Humpolci zcela nový projekt s názvem AKTIVNÍ RODINA. Našim cílem bylo přimět rodiče společně s dětmi vyrazit „ven“ za zážitky a aktivně se bavit a poznávat. Do tohoto projektu se zapojilo 36 rodin z Humpolce, a účastnily se nejrůznějších kulturních, sportovních a vzdělávacích akcí.

Aktivní rodiny se setkávaly např. na Drakiádě, na akcích na hradě Orlíku, na výtvarných dílnách, karnevalech, vyzkoušely si kulinářskou show, prošly si dva pohádkové lesy v Želivě a v Hněvkovicích, na vlastní kůži si prožily  humpolecké pověsti,  zabruslily si i zaplavaly, navštívily divadelní představení i rodinné filmy  a nakonec si  užily opravdové Peklo v zahradě Muzea.

Během roku mohly rodiny navštívit celkem 32 akcí. 

Ve čtvrtek 22. ledna 2015 proběhne v humpoleckém sále kina slavnostní vyhlášení nejaktivnějších rodin, tedy těch, které se účastnily nejvíce akcí.  Díky humpoleckým podnikatelům, kteří tento projekt podpořili, máme na první tři místa připravené opravdu hodnotné ceny – příspěvek na aktivní rodinnou dovolenou v hodnotě 10, 8 a 6 tisíc korun. Ale ani ostatní AKTIVNÍ RODINY neodejdou s prázdnou – pro všechny máme připravený malý dárkový balíček.  Během slavnostního večera, který začíná v 17 hodin, vás seznámíme s celým projektem AKTIVNÍ RODINA a bude vyhlášen další ročník. Kulturní program zajistí  žáci tanečního oboru ZUŠ Gustava Mahlera pod vedením paní učitelky Evy Eremkové.  Srdečně všechny zveme!

Děkujeme také všem spolupořadatelům, kteří s námi na tomto projektu spolupracovali: Castrum o.p.s., Jeřabiny Želiv, TOM Šlápoty Hněvkovice, PS Jitřenka Kaliště, Koupaliště Žabák, Zimní stadion Humpolec, KDU-ČSL MO Humpolec, SVČ při ZŠ Hradská, Parlament dětí a mládeže Humpolec, paní Radka Zabloudilová, pan Petr Machek (Platforma Humpolec), Fabrika hotel, a za MěKIS knihovna, muzeum, kino a loutkové divadlo.

Čtěte dále:   Vánoční koncert: Martin Chodúr – hlas Vánoc

Za finanční podporu, která byla využita na odměny pro zúčastněné rodiny, děkujeme humpoleckým podnikatelům: Fabrika hotel, Elektrocentrum Maryška, SMIP s.r.o., Stanislav Stejskal – KILOWATT, Century 21, ŠKRAMPAL s.r.o., Hotel Kotyza, HOPP – ochranné a pracovní prostředky, DDL, VZP, CA Hliník Humpolec, Ekofarma Křišťan a spol.

Projekt byl podpořen Krajem Vysočina v rámci programu Podporujeme prorodinnou a seniorskou politiku obcí.

Zde najdete seznam akcí, které se konaly v rámci projektu AKTIVNÍ RODINA.

Zde je seznam rodin, registrovaných v projektu, a jejich "smajlíci" za navštívené akce. 

 

zdroj: www.infohumpolec.cz

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Z deníku Policie

St Led 14 , 2015
Řidička byla v Humpolci pod vlivem alkoholu. Tragické nehody ochromily provoz na dálnici. Tragická dopravní nehoda osobního vozidla u Humpolce. Čtěte dále:   Stingův kytarista Dominic Miller zahraje v Humpolci s Vojtěchem Dykem

You May Like

Témata