Koncert NEZMAŘI; Svařený sáně – koncert Tereza Fantová & Staff

Pátek 16.12.2016

koncert NEZMAŘI

Pátek 16.12.2016 19:00 – 21:00

Místo konání: Kaliště, rodný dům Gustava Mahlera

Ozvěny FolKaliště XX – Skupina NEZMAŘI byla založena v lednu 1978 – legenda a špička folkové muziky u nás. Šárka Benetková, Tonda Hlaváč, Pavel Zajda Zajíc a Pavel Jim Drengubák. Tradiční předvánoční akustický koncert v Kalištích bude již téměř na konci jejich letošních koncertních vystoupení. Opět se můžeme těšit na „nezmaří“ klasické písně, které si můžeme pobrukovat společně s nimi. Samozřejmostí jejich vystoupení je vlídné a veselé průvodní slovo. Ve svém vystoupení představí své starší písničky, nové písně, ale protože se bude jednat o předvánoční večer – zazní i písničky vánočně laděné a známé i méně známé koledy. Skupina je charakteristická vícehlasým vokálem s doprovodem akustických nástrojů. Její repertoár tvoří převážně vlastní písně, ale i světová folková klasika. Za léta koncertování posbírali všechna ocenění, která se v tomto žánru udělují. Koncert je součástí cyklu čtyř koncertů a je možné zakoupit finančně zvýhodněnou permanentku.



Kontakt

Jméno: Jiří Kutiš
E-mail: kutisjiri@seznam.cz
Telefon: +420 602 109 897

Svařený sáně – koncert Tereza Fantová & Staff

Pátek 16.12.2016 19:00 – 21:00

Místo konání: Humpolec, Horní náměstí

Tereza Fantová & Staff je formace prezentující jazzové standardy a popové písně známé i neznámé. Příjemný hodební zážitek. U stánku Svařených sání.

Čtěte dále:   Den za obnovu lesa

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Jihlava, Humpolec, Velká Bíteš. Víme, kde se bude příští rok na silnicích kopat

Út Pro 13 , 2016
Kraj Vysočina, jako správce silnic II. a III. tříd, oznámil místa, kde příští rok hodlá stavět. Z vlastních peněz a prostředků Evropské unie chtějí proinvestovat bezmála 600 milionů korun. Práce a tím i vleklá dopravní omezení musí řidiči očekávat mimo jiné v Humpolci, Brtnici u Jihlavy a kupříkladu také Velké […]

You May Like

Témata