Fabrika hotel hledá do svého týmu

20

nové kolegyně/kolegy:

fabrika hotel hledá do svého týmu novou kolegyni/kolegu na pozici
RECEPČNÍ

Co budete dělat:
• check in a check out hostů

komunikace s hosty a flexibilní spolupráce s personálem hotelu

zprostředkování poskytovaných služeb hotelu
• spolupráce s oddělením
koordinace konferencí
• zpracování podkladů pro účetní oddělení

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít:
• SŠ
nebo VŠ vzdělání
• znalost AJ na komunikativní úrovni
• výborné
komunikační schopnosti, příjemné vystupování a vzhled
• spolehlivost,
zodpovědnost, ochota učit se novým věcem
• praxe v oboru výhodou

Co Vám nabízíme:
• zaměstnání na HPP
(krátký/dlouhý týden)
• zajímavou a odpovědnou práci pro stabilní českou
společnost
• motivující platové ohodnocení
• systém zaměstnaneckých
výhod
• přátelský kolektiv a příjemné pracovní prostředí

Místo výkonu práce: Humpolec

Nástup: dle dohody

Pokud Vás naše nabídka zaujala, zašlete Váš životopis na adresu:
monika.koubkova@mha.cz

KUCHAŘ/KA STUDENÉ KUCHYNĚ

Pracovní náplň: příprava salátů a studených pokrmů z
kvalitních a čerstvých surovin

Požadavky:

  • SOU vzdělání v oboru
  • praxe v oboru výhodou

Nabízíme:

  • zaměstnání na HPP nebo VPP
  • zajímavou a odpovědnou práci pro stabilní českou společnost
  • fixní mzdové ohodnocení 18 000 Kč + měsíční provize + motivační bonusy
  • účast na školeních moderní gastronomie
  • systém zaměstnaneckých výhod
  • práci v mladém kolektivu
  • příjemné a moderní pracovní prostředí

Nástup: dle dohody

V případě Vašeho zájmu zašlete životopis na email: monika.koubkova@mha.cz nebo volejte 725
739 488

CUKRÁŘKA/CUKRÁŘ

Náplň práce:

  • příprava dezertů a sladkých pokrmů

Požadavky:

  • vyučení v oboru
  • spolehlivost
  • zájem o obor
  • chuť pracovat
  • flexibilita
  • schopnost týmové spolupráce
  • zájem o nové trendy

Nabízíme:

  • zaměstnání na HPP nebo VPP
  • zajímavou a odpovědnou práci pro stabilní českou společnost
  • účast na školeních moderní gastronomie
  • systém zaměstnaneckých výhod
  • práci v mladém kolektivu
  • příjemné a moderní pracovní prostředí

V případě Vašeho zájmu zašlete životopis na email: monika.koubkova@mha.cz nebo volejte 725
739 488 

BRIGÁDNÍK POKOJSKÁ / víkendová práce /

Náplň
práce:
 

  • úklid restaurace, baru, pokojů a hotelových prostor

Požadavky: 

  • zodpovědný a aktivní přístup k práci
  • pečlivost, spolehlivost, pracovitost

Nabízíme:

  • příjemné pracovní prostředí
  • možnost dlouhodobé spolupráce

Platové ohodnocení: 70 Kč/hodina

Nástup možný ihned.

V případě Vašeho zájmu nás kontaktujte na
telefonním čísle 565 30 20 10


 

POMOCNÁ SÍLA V KUCHYNI – VÍKENDOVÁ BRIGÁDA 

Náplň
práce:
přípravné práce
v kuchyni, úklid kuchyně

Požadavky:zodpovědný
a aktivní přístup k práci, pečlivost, spolehlivost, pracovitost

V případě Vašeho zájmu volejte na tel.: 725 739 488 


 

ČÍŠNÍK/SERVÍRKA na HPP

Požadavky: SOU vzdělání v oboru, praxe v oboru výhodou

Nabízíme: 

  • zaměstnání na HPP, krátký/dlouhý týden
  • zajímavou a odpovědnou práci pro stabilní českou společnost
  • motivující platové ohodnocení
  • systém zaměstnaneckých výhod
  • přátelský kolektiv

Nástup: dle dohody

V případě Vašeho zájmu zašlete životopis na email: jiri.lisa@fabrikahotel.cz 
nebo volejte na tel.: 723
201 541


Pokud Vás nebudeme kontaktovat do tří týdnů od zaslání Vašeho
životopisu, dali jsme přednost jiným kandidátům. Rádi bychom si ponechali Váš
životopis v evidenci pro případ, že by se objevila jiná volná pracovní
pozice.

http://fabrikahotel.cz/kontakty/kariera 

Další nabízené pozice na www.mha.cz/kariera 


Petr

20 thoughts on “Fabrika hotel hledá do svého týmu

  1. Čím luxusnější hotel tím horší platové podmínky pro zaměstnance.
    Zkuste lidem zaplatit a nebudou od Vás utíkat !!

        1. Výše mzdy se samozřejmě odvijí od toho, kolik ten který produktivní pracovník dokáže vygenerovat zisku pro firmu.
          Například bezdětný pracovník,který bere čistou mzdu 22.000 stojí zaměstnavatele v super hrubé mzdě 39.000. Plus další náklady, jako je dovolená, školení, pracovní pomůcky, oděvy atd . Do mzdových nákladů je nutné zahrnout též výkon pracovníků neproduktivních.
          Mzdové náklady firmy patří k nejvyšším nákladům zaměstnavatele.
          U produktivních pracovníků je osvědčený systém minimální mzdy a další část tvořená procentuelním podílem na zisku. Tzv. motivační složka.

          1. Podle Vašeho příspěvku je vidět že jste v životě za minimální mzdu nedělal!!
            Vím, že si každý myslí, že zisk firmy dělají manažéři, ale i ten nejšikovnější manažer s nadprůměrným platem by byl v koncíoh, kdyby mu tu nejtěžší část, což je obyčejná práce, neodvedli právě ti, co Vám dělají největší náklady firmy, tedy ti s minimálním platem, který je ostudně nízký a o procentuálních podílech na zisku si můžou nechat tak jedině zdát.

          2. Ne, za minimální mzdu jsem skutečně nikdy nedělal. Tvoří mi jen min. čtvrtinu celkového platu. Podstatná část jsou prémie z dosaženého zisku. Resp. odměna za moji šikovnost, zodpovědnost a píli. Pravdou ale je, že se člověk musí pořádně otáčet, aby dobře bylo. Ze základu bych se neuživil a také zaměstnavateli bych byl k ničemu.

          3. To jsou vsichni co neco dokazi. Ale i zavist si clovek musi zaslouzit.

          4. No, jen počkejte až přijde nějaký šikovnější a hlavně mladší a věřte mi nebude to moc dlouho trvat a vysvětlí Vám, že sice jste šikovný a umíte se otáčet, ale už to není ono.
            Pak Vám nabídnou na ÚP plno pracovních příležitostí, ovšem ať se budete otáčet jak chcete rychle, pořád to bude jen minimální mzda, protože v kancelářích budou chtít jen mladé a na lítání okolo mašin už prostě nebudete mít.
            A věřte mi nic proti Vám, ale tak to prostě je.

          5. Hlavne se nebat. Individualne do urciteho veku ty profesni zkusenosti nenahradis. A dalsi umeni je vcas odejit a zacit si uzivat treti tretinu zivota.

          6. Starší lidé jsou rasa? to jsem nevěděl??:-) Od jakého věku to platí?

          7. Každý kdo je odkázaný na restaurační stravování jistě HF přeje, aby sehnala výborné kuchaře. Aby pěkné, čisté a moderní prostředí konečně získalo také kuchyň na odpovídající úrovni.

          8. Hotel Fabrika nelze navštěvovat na obědy pravidelně, ceny jsou trochu v jiné relaci a pro vyšší klientelu, než třeba Hotel Jirmásek, to chápe každý.

            Co je však nutné kvitovat je fakt, že tento podnik je bezbariérový, což v Humpolci není tak zcela samozřejmé, s jedinou výjimkou, tou je Hotel Na Plovárně.
            Ani jistý tzv.čtyřhvězdičkový hotel na Horním náměstí nesplňuje bezbariérovost a to byl rekonstruován již v době po roce 1989.
            Proto přeji Fabrika hotelu jen to dobré.

          9. Co asi chape kazdy je, ze Jirmasek je dno. HF je stredni trida.

          10. Chodím do fa často, ale váš názor nesdílím ani náhodou. S personálem zde jsem spokojen. Nevím co vám zde vadí nebo nevyhovuje. P.

          11. I obsluhu muze zachranit dobra kuchyn a pekne a ciste prostredi. Naopak urcite ne.

          12. Kuchyň vaří ve fa výborně, prostředí je moc pěkné a obsluha až na jednoho plešouna je též výborná. Takže za mně 1 A .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Hledá se Studánka Vysočiny roku 2017

St Bře 22 , 2017
U příležitosti Světového dne vody, který připadá na 22. března, vyhlašuje Občanské sdružení Zelené srdce pojedenácté anketu Studánka Vysočiny roku 2017.

You May Like

Témata