Po srážce vlakem byla žena těžce zraněna

13

Těžké zranění utrpěla třicetiletá žena, kterou v neděli 30. června krátce po sedmnácté hodině srazil v Humpolci osobní vlak. „Zraněná žena byla vrtulníkem přepravena do nemocnice,“ uvedla k nedělní železniční nehodě policejní mluvčí Dana Čírtková.


Okolnosti nehody zůstávají předmětem dalšího šetření, provoz na železniční trati mezi Humpolcem a Havlíčkovým Brodem byl na nezbytně nutnou dobu zastaven. „V osobním vlaku cestovalo patnáct osob, nikdo z cestujících nebyl zraněn,“ dodala policejní mluvčí.

Zdroj: https://pelhrimovsky.denik.cz/nehody/po-srazce-vlakem-byla-zena-tezce-zranena-20190701.html

Čtěte dále:   Pozor na podvodníky

Axl

13 thoughts on “Po srážce vlakem byla žena těžce zraněna

          1. Nevíte její původ či jméno? Držel jsem jí hlavu než dorazila policie a záchranná služba…

          2. Znám…jmenovala se Markéta a byla z Prahy. Nechce se mi věřit, že to byla sebevražda jak píše příspěvek výše. Rád bych se dozvěděl co se tam stalo, proč k Té události došlo. Byla při vědomí, když jste u Toho byl? Děkuji za info.

          3. Na to, že to byla sebevražda je opravdu několik svědků a ty Policie vyslechla. Horší je, že jí k tomu zřejmě dohnala vlastní rodina a boj o majetek…

          4. Jestli je to takhle, tak je to smutný…škoda takového člověka!!! Nevíte co dělala v Humpolci? Jak na tom byla při převozu do nemocnice? Vnímala nebo to už byl boj s časem?

          5. Ležela na kolejích bez, na první pohled, vážnějších vnějších zranění – až mě to překvapilo. Bohužel měla ze srážky vážné poranění mozku, kterému v nemocnici podlehla. Ještě před převozem jí celkem normálně bilo srdce a lehce přerývavě dýchala.

            Pokud byste někdo měl více informací o jejím smutném příběhu, velmi by mě to zajímalo. Vždycky, když tudy jdu, tak si na ní vzpomenu.

          6. Kde se to přesně stalo??…Já jsem ji znal velice, i její příběh. Bohužel mi nepřišel až tak moc vyjímečně tragický, že by měl končit takto…vyjímecna byla ona a mohla si uzivat respektu. Ale nejspis si to neuvedomovala. Bohužel člověk do hlavy nikomu nevidí, jinak by třeba reagoval jinak a mohl včas zasáhnout.

          7. Stalo se to zde 49.530914,15.356312.

            Vice muzeme napr. pres email.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Pod Orlíkem je nové hřiště. Spojuje se na něm golf a házení diskem

Út Čvc 2 , 2019
Po skákacích botách, tandemovém kole a recesistické expozici věnované filmové postavě Hliníka má Humpolec pro turisty další neotřelé lákadlo. Je jím nové discgolfové hřiště, které se na konci minulého týdne zájemcům otevřelo v lesoparku pod židovským hřbitovem a zříceninou hradu Orlík. Čtěte dále:   Rychlost 229 km/h: jízda sporťáku skončila […]

You May Like

Témata