Nohavica zcela vyprodal humpolecké městské kino

Velmi kuriózní situace se v neděli vpodvečer odehrávaly u vstupu do humpoleckého kina, kde měl jeden z posledních koncertů před odjezdem do USA písničkář Jarek Nohavica. O návštěvu koncertu, který byl již měsíc beznadějně vyprodán, lidé totiž stále usilovali.

„Do předprodeje se nám vrátilo zpět jenom pět vstupenek, ale i na ně čekalo dalších patnáct lidí. Někteří nás dokonce prosili ať je na koncert pustíme, že nám zaplatí vstupenku a ještě nám budou po koncertu zdarma celý sál uklízet,“ usmívá se Marcela Kubíčková, vedoucí kulturního a informačního střediska, které koncert pořádalo.
Pro ty, kteří se na koncert dostali, bylo Nohavicovo vystoupení velkým zážitkem. „Byl velice milý a příjemný,“ shodovali se. Humpolecké publikum dokonce drží rekord v tleskání. Vydrželi tleskat do rytmu celou jednu obzvlášť dlouhou a náročnou píseň. Jak řekl Nohavica, ještě se mu to na koncertě nestalo.
Jarek Nohavica samozřejmě nemohl pominout své turné do USA, a tak si na publiku zkoušel některé anglické výrazy jako „very good, bravo, ok.“
Na humpoleckém koncertu zazněly z Nohavicova repertoáru jak starší skladby, tak docela nové, které na cédéčku vyjdou až za dva roky. Na své si přišli i ti, kteří slavili narozeniny. Právě jim zahrál Jarek Nohavica na přání.
Z Humpolce zamíří Nohavica ještě do Čáslavi, Hlinska a Poličky. Od června budou mít možnost si jeho hudbu vychutnat lidé v Americe.

Čtěte dále:   Kabát se v Humpolci předvedl jako dobře namazaný stroj. Podívejte se

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Lukaveckému dřevozpracujícímu družstvu se loňský rok vydařil

Út Kvě 27 , 2003
Přes meziroční pokles tržeb o 12 procent na 1,529 miliardy korun se loni Dřevozpracujícímu družstvu Lukavec zvýšil zisk o pětinu na 64 milionů korun. Čtěte dále:   Zájezd na divadelní představení Mrzák inishmaanský

You May Like

Témata