Pololetní nabídka aktivit Family Pointů

Hned s příchodem nového roku se do práce pustily kontaktní pracovnice všech Family Pointů v Kraji Vysočina a připravily pro veřejnost přehled všech svých aktivit.

„Důraz klademe na aktivity určené pro rodiče s malými dětmi, ale i pro rodiče samotné. Připraveny jsou přednášky, semináře a besedy týkající se péče a výchovy dětí, ale také vzdělávací akce zaměřené na osobnostní rozvoj rodičů,“ upřesnil náplň aktivit Family Pointů náměstek hejtmana pro oblast sociálních věcí Pavel Franěk.

Family Pointy v Kraji Vysočina fungují ve všech okresních městech (Jihlava, Havlíčkův Brod, Pelhřimov, Třebíč a Žďár nad Sázavou) a nabízejí příjemné zázemí pro krátkodobou péči o děti a informační servis. Kontaktní pracovnice návštěvníkům poskytnou přehled o službách pro rodiny s dětmi v daném regionu, dají tipy na volnočasové rodinné aktivity či zprostředkují pomoc při řešení vztahových a sociálních obtíží.

Provoz Family Pointů zajišťují jednotlivá okresní města. Kraj Vysočina se podílí na jejich metodickém vedení a přispívá na jejich provoz částkou 900 000 Kč na rok.

 

Program aktivit pro jednotlivé pobočky Family Pointů naleznete v přiložených letáčcích.

  • Stanislava Holbová, odbor sociálních věcí
    Krajský účad Kraje Vysočina
  • tisk@kr-vysocina.cz

Odkazy

  • FP_HB [JPG, 824 kB] (17.1.2020)
  • FP_JI [JPG, 778 kB] (17.1.2020)
  • FP_PE [JPG, 866 kB] (17.1.2020)
  • FP_TR [JPG, 836 kB] (17.1.2020)
  • FP_ZR [JPG, 804 kB] (17.1.2020)
Čtěte dále:   Skvělé zprávy z pelhřimovské a havlíčkobrodské nemocnice

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Vysočina filmová získala v Brně prestižní ocenění

Po Led 20 , 2020
Prestižní Velkou cenu cestovního ruchu za Vysočinu filmovou získala organizace Vysočina Tourism na veletrhu Regiontour v Brně. Čtěte dále:   Skvělé zprávy z pelhřimovské a havlíčkobrodské nemocnice

You May Like

Témata