Letní Platforma Humpolec 2020 je u konce

28

V letošním roce úspěšně proběhl sedmý ročník humpoleckého festivalu Letní Platforma Humpolec, který je již tradičně spojen s létem v parku Stromovka. Od středy do soboty nabídl více než osmdesát akcí různého charakteru, které navštívilo více než 7000 diváků.

Středeční večery byly věnovány literatuře, letnímu kinu a přednáškám. Ve čtvrtek a v pátek večer v parku Stromovka vystoupilo 22 hudebních skupin různých žánrů. Každé sobotní dopoledne bylo určeno pro brunche pod otevřeným nebem. Pokaždé jsme se setkali s jinou evropskou nebo světovou kuchyní. Součástí každého brunche byl doprovodný program v podobě divadelního představení pro děti. V průběhu týdne jsme nezapomínali ani na aktivity pro seniory, děti nebo na pohybové aktivity v parku.

Velkou radost máme především z rozšíření našeho týmu, díky němuž bylo možné program i realizaci letošního festivalu kvalitativně posunout zase o krok dál. Motivací a energií pro naši další práci je stále vyšší počet návštěvníků jednotlivých akcí.

Rozsah a kvalita festivalu a s tím spojená návštěvnost jednotlivých akcí i celého festivalu rok od roku stoupá. Za tuto tendenci můžeme být v první řadě vděčni našim partnerům, kteří nás každým rokem více podporují. Mezi naše partnery patří především místní firmy a podnikatelé, dále město Humpolec a kraj Vysočina.

Letošní léto je za námi a pro nás to znamená pomalu začít s přípravami Letní Platformy Humpolec 2021, na kterou se už teď těšíme.

Čtěte dále:   Píšou o Humpolci - iDnes.cz: V Humpolci rezignovala starostka Štěrbová, stála i u zrodu Kraje Vysočina

Axl

28 thoughts on “Letní Platforma Humpolec 2020 je u konce

  1. Byl to pěkný festival. Díky všem, kdo se na něm podíleli. Snad bude Stromovka brzo i bez nepořádku. A těšíme se na poslední stromovkovou akci o víkendu. Zajímá mne, co Machkovi připravili.

    1. Jj Machkovi jsou skvělí, přál bych Humpolci vícero takových aktivních a schopných lidí, kteří se snaží posouvat neustále naše město kupředu.

      1. Tak nikdo neupírá snaživost Platformy a jejich tvůrců. Ale opravdu nevím, čím je tato kulturní aktivita tahounem, který město posouvá kupředu. Je to normální kulturní vyžití při zcela neznámých či začínajících hudebních skupinách, divadelnících a pod.

        Většině obyvatel města se to netýká. Ale znovu říkám, je to jistě záslužné

  2. A neni to zdaleka jen firma Machek. Jiz od zmeny rezimu tu vznikla dlouha rada uspesnych firem, ktere delaji jmeno Humpolci.

    1. Ano, třeba DH Dekor, dceřinná firma DDL Lukavec, která využívá tovární areál bývalého ČML. Takové firmy si vážím ze srdce.

  3. Jo, jo. Kvůli návštěvnickému centru jedné firmy plánuje město utratit desítky milionů za parkovací dům, aby měli hosté této soukromé firmy kde parkovat ! Asi má město peněz nazbyt………

    1. a kde jako ze ma bejt ten parkovaci dum? takovouhle kravinu fakt snad muze vymyslet jako pr jenom hugo

      1. Proc zase Hugo? S timhle park. domem prichazi osvicene vedeni mesta. Je videt jak date na predsudky a na Hugo hazite automaticky spinu. To je tak smutny..

        1. myslel jsem ze je to vtip. to fakt chce nekdo v HU delat parkovaci dum? na co? dyt je to tady prdel sveta a dochozi je to vsude do 5-ti minut.

          1. Ale přece pivovar potřebuje vyřešit parkovací místa pro svoje centrum, kdyš je neměl ani v projektu ani ve stavebním povolení.

          2. Ale zastavit v okolí polikliniky, kde by to bylo setsakra potřeba je unikum už v půl sedmé ráno. A ne každý dojde pěšky. Jsou i nemocní či zdrav.postižení, starší a pod.

            Pokud si nepřiznáme, že v Humpolci není pořádně kde parkovat, tak se nehneme dál.

  4. Ma byt na rohu naproti ucnovce, 4 patra, parkovaci kapacita 300 aut.
    Kolaudace 2021, investor Vine2 a.g.

          1. Proč ty vaše slavné strany a hnutí nazajistí možnost mít dostupného zubaře a pediatra bez dojíždění! S politikařením se nechte barevně vyfotit.

          2. A jak to maj zajistit kdyz de o soukromy lekare? To je stejny jak by jste chtel aby zajistili vyrobu aut v Humpiku. Muzou vytvorit podminky, dat dotace, sluzebni byty, ale vic stejne nezmuzou. Tohle je vec trhu, nabidky a poptavky. Nebo mate napad sam? Mne zajima. Napiste ho sem.

  5. Parkovací dům by byl potřeba, ale v prostoru bývalých humpoleckých strojíren, aby se ulevilo přecpanému okolí polikliniky. Tam je to zoufalé i díky zastavování autobusů.

    Takže parkovacímu domu jako takovému tleskám. Myšlenka dobrá a budoucnost by jasně ukázala,že by to bylo přínosem. Jen ne na náměstí. Náměstí je mrtvé a neoživí ho ani ta cirkusová atrakce rozhledny v česko-belgickém pivovaru.

    1. Ale pro pivovar je třeba, aby ho město postavilo za finančákem a proto bude tam. ODS poslouchá svého lídra ve všem co potřebuje….

      1. Tak snad se ale vyjádřili komise města. Dyť jich má rada tolik. Co na to KUA a KRM a jejich předsedové ??

          1. To budou asi všechny ty komise co na městě sou. Ale radní a Stanley si stejně tropí co se jim zlíbý.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Koronavirus na Vysočině zrychluje: Přibývá testů, radnice omezují provoz

Út Zář 8 , 2020
Počty nakažených koronavirem i na Vysočině rostou. Za posledních 24 hodin se objevilo podle krajské hygieny k datu 7. září ráno celkem 26 nových případů. S ohledem na zhoršující se epidemiologickou situaci stoupají podle krajských nemocnic žádosti o testování na koronavirus. Čtěte dále:   Noc literatury ve středu v Humpolci
Koronavirus na Vysočině zrychluje: Přibývá testů, radnice omezují provoz

You May Like

Témata