Tipy na týden

Kam tento týden vyrazit v našem okolí?

pondělí 23. června

Jihlava – Až do 30. června mohou zájemci navštívit výstavu fotografií „Leden 1916, Purmerend pod vodou“. Výstava je instalována v purmerendském domě na Husově ulici. Přístupná je od 15 do 17 hodin.

úterý 24. června

Havlíčkův Brod – Hudební festival Stamicovy slavnosti pokračují dalším koncertem. V úterý se v klášterním kostele Sv. rodiny v 19 hodin představí Smíšený pěvecký sbor Jasoň.

středa 25. června

Ledeč nad Sázavou – Film režiséra Jana Valáška Kouzelný den, který se natáčel v Ledči nad Sázavou, Koňkovicích, Trpišovicích a ve Stvořidlech, bude znovu k vidění od 20 hodin v městském kině.

čtvrtek 26. června

Jihlava – Sto sedmdesát filmových plakátů, je součástí výstavy La dolce vitae, která je instalována v hotelu Gustav Mahler, galerii Jána Šmoka, M&K galerii a Muzeu Vysočiny.

pátek 27. června

Náměšť nad Oslavou V rámci festivalu Concentus Moravia, vystoupí od 19.30 v zámecké knihovně Jiří Suchý a Hot & Sweet Orchestra.

sobota 28. června

Lipnice nad Sázavou – Areál pod lipnickým hradem přivítá další ročník hudebního festivalu Rej noci svatojánské. Hrát bude například skupina Hudba Praha, Švihadlo, Čankišou a další.

neděle 29. června

Polná – Letní scéna na polenském zámku přivítá od 18 hodin švédskou heavymetalovou skupinu Hammerfall.

Čtěte dále:   Zveme vás do Jihlavy - Velikonoce

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Praktický nástroj pro cyklisty

Út Čvn 24 , 2003
Pokud jezdíte na kole a zajímají Vás informace o trase a nestačí vám cyklocomputer na řídítkách nebo mapa, vyzkoušejte jeden velice praktický prográmek. Čtěte dále:   U Jihlavy vznikla farmářská samoobsluha. Platí se do kasičky či QR kódem

You May Like

Témata