Zahradu ovládnou v sobotu filmy Tomáše Vorla

Měkis pro Vás připravil na tuto sobotu letní kino v Zahradě…

Začíná se po setmění , asi ve 21.30 humpoleckého letního času , a čekají na Vás hned dva filmy Tomáše Vorla : „Cesta z města“ a „Z města cesta“ .


              


„Cesta z města“ je promítána jako hlavní film , tak si ji v krátkosti připomeňme :

Programátor Honza tráví většinu svého času v softwarovém domě – mailuje , upgraduje , senduje , attachuje a loaduje . Když bere na výlet do přírody svého pubertálního syna (Michal Vorel) z rozvedeného manželství , nezapomene samozřejmě přibalit mobil , notebook a digitální kameru . Hektický víkendový výlet se záhy protáhne na několikatýdenní pobyt v malé podhorské vesničce , kde Honza se synem stráví nejhezčí a nejveselejší chvíle svého života .
Postupně se spřátelí s místními figurkami a zejména s půvabnou rebelující Markétou . Honza propadá nejen jejímu kouzlu , ale i vábivé vůni domácích likérů její zemité babičky , drsnému přátelství venkovské rodiny Ludvy a Vlastičky a koloritu svérázného venkovského života . S příchodem zimy je Honza zákony byznysu přinucen vrátit se zpět do „civilizace“ . Očištěn a obohacen o zážitky , které mu město nemůže nikdy poskytnout…




„Z města cesta“ je film , kde se setkáme s dalšími hereckými hvězdami , které Vám ale jistě nemusíme představovat , fotografie jsou dostatečně výmluvné :







…a pro filmožrouty připojuji ještě dva odkazy :

www.zmestacesta.cz
www.tha.cz/film/cestazmesta


V sobotu v Zahradě nashledanou !




Š Použity materiály ČT a THA

Autor : Petr Žáček

Čtěte dále:   Letní kino - Dungeons & Dragons

pierre

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Soutěž ! Soutěž !! Soutěž !!!

St Čvc 16 , 2003
Redakce humpoláka vyhlašuje soutěž o nejmladšího surfera . A protože Vám čtenářům zcela důvěřujeme , můžete přihlásit svého známého surfera a poslat nám do redakce jeho fotografii s otevřenými stránkami www.humpolak.cz . Soutěž bude vyhodnocena na konci prázdnin a malý surfer dostane zajímavý dárek !!! Svoje příspěvky do soutěže – […]

You May Like

Témata