The World Press Photo 2003

Z Perpignonu ve Francii do Prahy (2. září – 23.říjen) a poté do Montrealu v Kanadě se přesunuje putovní výstava nejlepších světových, novinářských fotografií, která povětšinou mapuje nejdůležitější události v uplynulém roce ve světě.

Fotografie roku:


Eric Grigorian
Armenia/USA, Polaris Images
Chlapec, truchlící za svého otce u jeho hrobu po zemětřesení, Qazvin Province, Iran, 23. červen


2. září – 23.říjen 2003
otevřeno: 10.00 – 18.00 hodin
Výstava probíhá v KAROLINU, Orocný trh 3-5, Praha

Telefon: 224 212 041


Pravidelně každý pok od revoluce máme to štěstí, že můžeme v České republice vidět výsledky světové novinářské špičky. Zástupci různých novinářských elit přináší každoročně obrázky z různých koutů našeho světa a ukazují jeho tváře. V mnoha případech je to spíše ta odvrácená tvář. Fotografie jsou mnohdy tak sugestivní, že ne všechny může slabší povaha vidět. V každém případě tato výstava představuje velký emotivní zážitek.
Kdo se nedostane na výstavu, může vítězné záběry ze všech kategorií vidět zprostředkovaně na oficiální stránce WPP.


Bohužel otvírací doba Karolina není příliš praktická pro normálně zaměstnaného člověka, podle mého názoru by měli vystavovatelé prosazovat prodloužení u takto mimořádných akcí. pro přespolní je otevřeno i o víkendech.

Čtěte dále:   Den otevřených dveří v loutkovém divadle

olaf

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Re: Jak na internet

Po Zář 8 , 2003
Tímhle článkem reaguji na františkův o možnostech připojení na net v Humpolci. Původně jsem ho psal jako komentář, takže žádné čárky a háčky. Snažím se upřesnit některé skutečnosti na základě mých informací a zkušeností. Čtěte dále:   Zálesí - podzim 2023

You May Like

Témata