Kamery na skládce

5

Jak již Humpolák psal, skládku odpadků budou hlídat kamery.

Ve čtvrtek jem pomáhal vyvážet kamarádovi starou ledničku a na skládce právě instalovali kamery. Vzpoměl jsem si na Axlův článek a na důvody, proč budou kamery hlídat odpadky a vydal se v neděli odpoledne s fotoaparátem nafotit zabezpečenou skládku:






Protože bylo docela pěkné počasí, šel jsem pěšky. Na odbočce ke skládce mě minula Oktávka s nedovřeným kufrem a bezpečně jsem si všiml velké krabice a jízdního kola. Když jeli za dvě minuty proti mě s kufrem už zavřeným, bohužel jsem nebyl dost rychlý a auto nevyfotil.
No a u zavřených vrat už mě nepřekvapilo tohle:






Prostě, lidi jsou dobytek a kamery na tom nic nezmění. Evidentně nebyli jediní, protože ve čtvrtek odpoledne před vraty nic neleželo.





Otevírací doba skládky:


Po – Pá 7 – 15hod


Středa do 17.30hod


Sudé soboty  9-11 hod
Po dohodě s Technickými službami lze dohodnout i jiný čas.

Čtěte dále:   Humpolecké farmářské trhy

5 thoughts on “Kamery na skládce

    1. Nebyla, bohuzel:-( Jo takhle detail na ridice, zaber otevrenym kufrem na tu krabici a pak auto se zavrenym kufrem v opacnem smeru a krabice na hromade pred vraty – to by byl clanecek:-)

      ..jenom vim ze mel v SPZ „J“, tedy mistni:-(

  1. me by zajimalo, jestli ty kamery nekoho zachytily a jestli je na tom zaznamu neco videt. Nedavno jsem mel v ruce kazetu z bezpecnostnich kamer u jedne restaurace – byl jsem pozadan, jestli bych z toho zaznamu nedostal pres pocitac nejaky obrazky zlodeju – a nebylo nich ani prd.

    1. ty kamery se nahravaji na normalni VHSky na pomalobeznem videu. Jestli to pousteji jen na noc, tak by mohli pouzivat velkou rychlost nahravani a z toho uz je poznat i SPZtka.
      Schvalne zkusim zitra zjistit co a jak, pripadne jim nabidnu svedectvi 🙂

    2. Osobně si myslím, že kamery jsou mrhání peněz daňových poplatníků, za ty peníze tam mohl číhat důchodce nebo ještě lépe civilkář nebo někdo podobný. No schválně kolik pomohli ty hromady kamer ve městě? „pomáhají prevenci …“ to jsou jen řeči. Skutečnost je taková, že policajtů je málo a sedí jen v autě nebo na služebně …

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Srdecne pozdravy z USA - I

Po Říj 20 , 2003
Prinasime Vam nekolik aktualnich clanecku (minimalne tenhle jeden :-)) z me soucasne cesty po USA. Čtěte dále:   Humpolec bude mít brzy novou koalici i starostu, rozhodovat se má ve středu

You May Like

Témata