Program Kina Humpolec KVĚTEN 2004

Nový kino:
Gothika – viděl jsem a můžu doporučit. Tvůrci sice trochu ujeli na konci, ale jinak je to dobře natočený horror (nebo něco takového).
Lepší pozdě nežli později – dá se na to koukat, docela příjemný filmeček, jenom kdyby měli ti tvůrci ostřejší nůžky a tak o čtvrtinu ho zkrátili.
Kill Bill – není co řešit, ne?

Sobota 1.5. 20:00hod, neděle 2.5.  20:00hod
+  GOTHIKA
Jestliže je někdo mrtvý, nemusí to znamenat, že odešel.Vězeňská psychiatrička Miranda se jednoho dne sama probere v cele, obviněná z vraždy manžela. Na důvody svého uvěznění se však nepamatuje. Začne se jí zjevovat duch mrtvé dívky a musí se vyrovnat s nedůvěrou kolegů. Duchařský příběh využívá motivy podobné těm, jaké známe z filmů Kruh či Šestý smysl.
Vstupné: 60,-Kč         USA   97 min


Úterý 4.5. 20:00 hod,středa 5.5. 20:00hod,čtvrtek 6.5. 20:00hod
o NA PLNÝ PLYN
Rychlá závodní auta, rivalita, přátelství, láska. V exkluzivním světě automobilových závodů spolu už přes dvacet let tvrdě soupeří stáje Vaillant a Leader. Přes nejrůznější špinavé praktiky Leaderu měla v posledních letech navrch rodina Vaillantů, zejména díky svému fenomenálnímu jezdci Michelovi. Nyní se ale do čela Leaderu dostává dcera původního majitele Ruth, jež se ve své touze po vítězství nezastaví před ničím. Letité nepřátelství vyvrcholí během náročného 24hodinového závodu v Le Mans, během něhož musí tým Vaillantů čelit nejrůznějším podrazům, sabotážím a posléze i únosu Michelova otce, majitele firmy.      
Vstupné: 60,-Kč    USA 104min


Sobota 8.5. 20:00hod , neděle 9.5. 20:00hod 
KRAJINA STŘELCŮ
 Charley Waite (Kevin Costner), Boss Spearman (Robert Duvall), Button (Diego Luna) a Mose Harrison (Abraham Benrubi) jsou kovbojové. Všichni čtyři ctí nepsaná „Pravidla Západu“, stojí při sobě ve jménu cti a spravedlnosti a snaží se vyhýbat násilí. Až pohraniční město Harmonville, které ovládá strach a tyranie hrstky mocných, změní jejich zásady a přinutí je k boji. Nedaleko Harmonville se střetnou se zkorumpovaným šerifem Poolem (James Ruso) a rančerem Dentonem Baxterem (Michael Gambon), kteří městečku krutě vládnou. Zatímco se kovbojové připravují na rozhodující bitvu, musí se zároveň vypořádat se stíny minulosti. Herec a režisér Kevin Costner  natočil strhující a dramatický příběh o přátelství, cti a loajalitě.
Vstupné 60,-Kč  do 12 let nevhodné  USA 145min


úterý 11.5. 17:30hod, středa 12.5. 17:30hod   PRO DĚTI
PETR PAN
Ve starém domě uprostřed Londýna vypráví malá Wendy Darling každou noc svým bratrům kouzelné pohádky o šermířských soubojích, úžasných dobrodružstvích a hrůzostrašném kapitánovi Hookovi. Děti se ale samy stanou hrdiny ještě daleko většího dobrodružství, když do jejich pokoje jedné noci vlétne Petr Pan a zavede je skrze rozzářenou noční oblohu až do kouzelné Země Nezemě. Wendy a její bratři si začínají spolu s Petrem Panem a Ztracenými chlapci užívat nový život, ve kterém neplatí žádná pravidla dospělých. Během dobrodružných střetů s nebezpečnými piráty, zákeřnými mořskými pannami, obrovským krokodýlem a hrůzným kapitánem Hookem poznávají, co v nich ve skutečnosti je. Konflikt Petra Pana a kapitána Hooka se mezitím blíží k rozhodujícímu souboji.
Vstupné:60,-Kč český dabing USA 120min


Úterý 11.5. 20:00hod , středa 12.5. 20:00hod, čtvrtek 13.5. 20:00hod
LEPŠÍ POZDĚ NEŽLI POZDĚJI
Teenagerská komedie pro starší a pokročilé s Diane Keatonovou a Jackem Nicholsonem ve skvělé formě. Harry Sanborn je stárnoucí playboy. Ale jeho libido si uplývající léta zásadně nepřipouští. Jenomže jeho tělesná schránka je jiného názoru a tak když ho v průběhu milostné schůzky s nejnovějším objevem Marin chytnou záda, musí si Harry připustit, že už není tím, čím býval. Brzy se však objeví ošetřovatelka. Je jí úspěšná rozvedená dramatička a zároveň Marinina matka Erica. Jaké překvapení, Harry se zamiluje do ženy, která není o více než o půl století mladší než on. Právě v té chvíli se objeví mladý lékař a začne Ericu svádět. Harry bude muset o svou lásku bojovat …
Vstupné: 60,-Kč      do 12 let nevhodné  USA 130 min


Sobota 15.5. 20:00hod, neděle 16.5. 20:00hod
BOLERO 
Psychologický kriminální film o obludném sobectví a necitelnosti, popírající dokonce i právo na život. O absenci svědomí a soucitu s obětí. O zvráceném přetváření reality podle modelu: JÁ = moje rozkoš, moje postavení. Moje je všechno, co chci – protože chci já. Kdo mě ohrozí, zemře. Také o jevu, kdy pachatelé zločinu si z oběti udělají viníka.   
Vstupné: 50,-Kč    do 12 let nevhodné       ČR 105min

Čtěte dále:   Filmový festival DISNEY100

úterý 18.5. 20:00hod,středa 19.5. 20:00hod
ŠKOLA RO(C)KU  
 Jack Black je člověk, pro kterého je rock všechno. Led Zeppelin je pro něj víc než Beethoven. Joan Cusack je upjatá ředitelka velmi dobré školy a zrovna potřebuje záskok do jedné třídy. Jack to vezme za kolegu. Dostane na starost hudební třídu. Děti umějí na různé nástroje a to je právě to, co Black potřebuje. Chce sestavit rockovou kapelu, o kterou přišel. Rozdělí dětem funkce od kytaristy po manažerku a učí je, co je hard-rock, pop-rock a co psychedelický rock. Kdo jsou The Who a kdo Pink Floydi. Báječné rockové dýchánky, ale dá se tušit, že se blíží průšvih.Veselý, velmi dobře zahraný film s jedním mistrem a dobrými sekundanty.
Vstupné: 50,-Kč   do 12 let nevhodné USA 105min


Sobota 22.5. 20:00hod, neděle 23.5. 20:00hod
TORQUE: OHNIVÁ KOLA
Život začíná při rychlosti nad 230 km/h. Akční film z prostředí motorkářských gangů. Motorkář Cary Ford je obviněn z vraždy člena konkurenčního motorkářského gangu. Má proti sobě majitele rozsáhlé stáje motorek a drogového dealera Henryho.  Když se  Henrymu nepodaří Caryho přesvědčit, aby se s ním pustil do jeho kšeftů, rozhodne se ho odstranit. Hodí na Caryho smrt mladšího bratra šéfa motorkářského gangu Treye. Nyní stojí Cary Ford nejen proti Henrymu, ale i proti Treyovým motorkářům a také proti FBI.p S  pomocí přátel se rozhodne své jméno očistit a zachránit se… Zběsilá akce na dvou kolech může začít…
Vstupné: 60,-Kč     do 12 let nevhodné  USA 90min


úterý 25.5. 20:00hod, středa 26.5 20:00hod
SAMURAJ
Kultovní režisér Takeshi Kitano oživuje legendu o slepém šermíři, bojujícím proti nespravedlnosti, sobectví a tyranii lidské zloby. Jeho nejnovější film zavede diváky do Japonska 19. století. Zatoichi přichází do vesnice, ovládané několika soupeřícími zločineckými spolky. Přestože sám potíže nevyhledává, zároveň před nimi nijak necouvá, a tak se po několika brutálních masakrech rázem stane velmi respektovanou osobou. Do války gangů kromě něj významně zasáhne i toulavý ronin Hattori, najatý klanem Ginzo, a tajemná dvojice falešných gejš, hledajících vrahy své rodiny. Všichni se nakonec setkají v závěrečném krvavém střetnutí, bohatém na efektní souboje, rozsekané mrtvoly a překvapivá odhalení.
Vstupné: 60,-Kč do 12 let nevhodné     JAPONSKO 120min


čtvrtek 27.5. 20:00hod
+ KILL BILL 1.
Namísto svatby přišla kulka a pak kóma, z něhož se probrala až po letech, aby nastoupila cestu odplaty. Strhující dvoudílný příběh o nelítostné pomstě v režii Quentina Tarantina v prvním díle sleduje likvidaci části seznamu bývalých kolegů, kteří Nevěstu tak krutě zradili. Bývalou kolegyni, která žije normální život pod jménem Jean Bellová, zabije před očima její čtyřleté dcerky. Na japonském ostrově Okinawa vyhledá bývalého výrobce samurajských mečů Hattoriho Hanza a přesvědčí jej, aby vykoval zbraň, která by byla hodna její pomsty.
Vstupné: 60,-Kč   USA 120min


sobota 29.5. 20:00hod. neděle 30.5. 20:00hod
+ KILL BILL 2.
Druhá část mistrovského akčního hitu Quentina Tarantina líčí další osudy odhodlané Nevěsty a vyvrcholení její pomsty. Zbývá toho ještě spoustu dopovědět a objasnit: Co se vlastně stalo v kostele v texaském El Pasu? A proč se to stalo? Jak to bylo s varhaníkem, kterého hraje Tarantinův oblíbený herec Samuel L. Jackson? Žije skutečně dcera, již Nevěsta považovala za mrtvou a o jejíž existenci se ve finále prvního filmu dozvíme od Billa? Jakým výcvikem prošla hrdinka v Japonsku? A jak se vlastně ve skutečnosti jmenuje? Ale především: dokáže Nevěsta naplnit svou krvavou pomstu tak, jak si naplánovala? Nevěstě zbývá zabít ještě Elle Driver, Budda a samozřejmě Billa. Ti tři však už tuší, co jim hrozí – a myslí si, že jsou připraveni …
Vstupné: 70,-Kč USA 120min


FILMOVÁ PŘEDSTAVENÍ PRO ŠKOLY
pondělí 17.5. 08:45hod                PIRÁTI Z KARIBIKU –PROKLETÍ ČERNÉ PERLY
pondělí 31.5. 08:00hod                PIRÁTI Z KARIBIKU –PROKLETÍ ČERNÉ PERLY
úterý 1.6. 08:00 a 10:00hod          HLEDÁ SE NEMO
pátek 25.6. 08:00hod                   HLEDÁ SE NEMO
pondělí 28.6. 08:00hod                 HLEDÁ SE NEMO
úterý 29.6. 08:00hod a 10:00hod   HLEDÁ SE NEMO


V ČERVNU UVIDÍTE: OHNIVÝ OCEÁN (1.,2.), ZTRACENO V PŘEKLADU (3.), LIDSKÁ SKVRNA (5.,6.), SCARY MOVIE 3 (8.,9.,10.), CHOKING HAZARD (12.,13.), SILNÝ KAFE (15.,16.), INTERMISSION (17.), DOGVILLE (19.,20.), VAN HELSING (22.,23.,24.), DUPLEX (26.,27.),

kapik

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Nejen divadelní scéna - květen, Humpolec

Čt Dub 29 , 2004
Čtěte dále:   Humpolecká muzejní zahrada se promění v letní kino

You May Like

Témata