Záměr pronájmu nebytových prostor v Humpolci

Město Humpolec nabízí k pronájmu následující prostory. Oznámení městského úřadu.

Město Humpolec v souladu s ustanovením § 39 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích, zveřejňuje záměr pronájmu nebytových prostor o celkové podlahové ploše 20,94 m2 v suterénu  nemovitosti čp. 885 /na poliklinice/ v ul. Masarykova v Humpolci. Bližší podmínky pronájmu podáme v kanceláři OMH při MěÚ v Humpolci a v RK SINPRO.




Město Humpolec v souladu s ustanovením § 39 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích, zveřejňuje záměr pronájmu nebytových prostor o celkové podlahové ploše 11,69 m2 v  nemovitosti čp. 389 /dětské zdrav. středisko/ v ul. Masarykova v Humpolci. Bližší podmínky pronájmu podáme v kanceláři OMH při MěÚ v Humpolci a v RK SINPRO.

Zveřejněno dne: 21.9.2004.

Ing. Tomáš Křišťan
místostarosta

Čtěte dále:   Podporujeme 2024

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Stavbu sterilizační linky v Humpolci posoudí ministr

Čt Zář 23 , 2004
Záměr stavby chemické firmy Ebster v Humpolci na Pelhřimovsku by měl posoudit ministr životního prostředí. Město podalo interpelaci kvůli nejasnostem, zda záměr podléhá posouzení z hlediska jeho vlivu na životní prostředí. Provoz uprostřed bytové zástavby má ke sterilizaci zdravotních prostředků používat jedovatý etylenoxid a oxid uhličitý. Petici proti jeho stavbě […]

You May Like

Témata