Rallye Pelhřimov byla předčasně ukončena

2

Tragická zpráva zasáhla v sobotu po poledni svět české rallye. Při premiéře sprintrallye v Pelhřimově zemřel jeden z předních domácích jezdců automobilových soutěží Tomáš Vojtěch.

Jednatřicetiletý jezdec ztratil v průběhu soutěže vědomí a ani přes okamžitou a intenzivní resuscitaci se nepodařilo jezdce zachránit. Podle předběžných zpráv bylo příčinou úmrtí selhání srdce. Nešťastná událost zasáhla všechny účastníky rallye a většina posádek se rozhodla odstoupit. Pořadatelé soutěže následně druhý podnik mezinárodního mistrovství České republiky ukončili.

Rallye Pelhřimov byla do „malého“ domácího šampionátu letos zařazena poprvé. Její výsledky nebudou sice oficiálně vyhlášeny, ale první místo nakonec obsadil Štěpán Vojtěch.

Čtěte dále:   Vánoce na Pelhřimovsku klepou na dveře. Víme, kdy rozsvítí vánoční stromy

myska

2 thoughts on “Rallye Pelhřimov byla předčasně ukončena

  1. Je smůla,že ten kdo jezdí srdíčkem,tak ho právě to srdce zradí,ale v 31 letech…to je moc smutný

  2. Je toho poslední dobou nějak moc. Čím dál častěji člověk slyší, že tomu a tomu sportovci selhalo srdce a zemřel. Co si pamatuji z poslední doby, tak fotbalista, hokejista, atlet, boxer a a teďka další. Veskrze pak mladí lidé kteří měli celý život před sebou. Asi to něco vypovýdá o nárocích a tlaku, které jsou dneska vyvíjeni na profesionální sportovce.

    Ale on už to dneska ani není sport, oni jsou to spíše galeje. I když je pravdou, že Ti lidé si to vybrali sami.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Výhru Humpolce zrežíroval Jůzl

Ne Dub 17 , 2005
Čtyři body přivezli z nedaleké Ledče fotbaloví dorostenci Humpolce. Škoda špatného vstupu mladších do zápasu, mohl být bodový počin na začátek odvet krajského přeboru ještě větší. Čtěte dále:   Tipy na víkend na Pelhřimovsku. Unikátní prohlídku zažije Želiv, budou furianti

You May Like

Témata