Další výherci letošní tipovací soutěže Humpoláka s Bernardem

Předali jsme ceny dalším výhercům (druhé a třetí místo) tradiční tipovací soutěže serveru Humpolák, pořádané při příležitosti pivních slavností v Humpolci. Ceny do soutěže opět věnoval rodinný pivovar Bernard.

Na druhém místě se umístila paní Lenka. Tam nám poslala fotografii se svým psem Doníkem. "Je to ten nejchytřejší pes, čistokrevný na 200 procent – střední knírač a německý ovčak."

A pokračuje: "To on mě přemluvil k focení. Líbila se mu totiž čepice."

A taky že mu sluší, stejně jako Vám Lenko Bernardova polokošile. A výběr pěnivého moku byl ten nejlepší jaký jste mohli udělat. 🙂 Tož na zdraví.

Na třetím místě se umístil Kozel Zahradník. Také on nám zaslal fotografii, na které modelinguje Bernardovo tričko a čapku. Nádherně se do té zahrady hodí.

Všechny ceny tudíž byly rozdány a našli si cestu ke svým výhercům. Již dnes se těšíme na další ročník, který se uskuteční opět za rok, při příležitosti pivních slavností. Ceny opět věnuje pivovar Bernard. Děkujeme.

Nezapoměňte se tedy příště zůčastnit. Příště tu může být fotka vaše.

Výsledky letošního ročníku naleznete zde.

Vaše redakce

Čtěte dále:   Humpolák šiřitel dezinformací?

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

SAX NIGHT AT KARAMBA PUB

Čt Říj 6 , 2005
V sobotu 15. října se v Karambě představí naprostá bomba, saxofonista Ivan Myslikovjan, na taneční scéně vystupující jako IVAN M. Čtěte dále:   Humpolák šiřitel dezinformací?

You May Like

Témata