Setkání mistrů autokrosu v Humpolci

V sobotu 7.října se uskuteční tradiční podzimní loučení s autokrosovou sezónou. Ve volném závodu „Bernard Cup – Setkání mistrů“ se můžete pro letošek naposledy setkat s naší jezdeckou elitou včetně dua letošních mistrů Evropy. Ve třídě D3A 1600 s Petrem Turkem a v královské divizi D3 4000 s Petrem Bartošem. Oběma těmto našim mistrům se podařilo obhájit titul z loňské sezóny.

Ve třídě D1 (“plecháče”) přislíbil účast i Ladislav Brožek, kterému se letos v evropských závodech také dařilo a vyjezdil si 3.místo. Posledního závodu v letošním roce se zúčastní i zástupci třídy Racer buggy. Pro diváky jsou navíc připraveny dvě novinky. Tou první je, že diváci budou moci sledovat záznam ze závodu na velkoplošné projekci společnosti Select media, která se zasadila i o to, aby se autokros opět vrátil na obrazovku České televize. Druhou novinkou pro diváky je vyhlášení a ocenění vítězů bezprostředně po dojetí finálových jíz jednotlivých tříd – tedy ne až po ukončení všech závodů, jak tomu bylo doposud.
Po závodním klání bude setkání jezdců pokračovat na galavečeru ve Spolkovém domě. Zde proběhne slavnostní dekorování vítězů a zároveň zde budou za účasti zástupců FAS AČR vyhlášeni mistři Bresson Mezinárodního mistrovství České republiky.


Pořadatelé AMK “Zálesí” Humpolec zvou všechny fanoušky motoristického sportu k tradiční podívané na závodní trati “Pod vilémovským lomem”.


Program:
7:45 Měřené tréninky
10:15 – 11:50 První rozjížďky
12:10 – 13:30 Druhá série rozjížděk
13:50 – 15:10 Třetí série rozjížděk
15:30 – 16:30 Finálové jízdy


Konečné výsledky Mistrovství Evropy 2006 :


Třída D3 4000



  1. Petr Bartoš
  2. Roman Keřka
  3. Jaroslav Hošek

Třída D3A 1600



  1. Petr Turek
  2. Ladislav Hanák
  3. Vít Nosálek

Konečné výsledky Mistrovství České republiky 2006 :


Třída D3 4000



  1. Petr Bartoš
  2. Roman Keřka
  3. Tomáš Hrdinka, junior

Třída D3A 1600



  1. Jan Jež
  2. Vít Nosálek
  3. Petr Švestka

Čtěte dále:   Vysočina v Regions´ Cupu deklasovala střední Čechy a je v semifinále

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Tipovací soutěž ukončena, ceny předány.

So Říj 7 , 2006
Nejlepší tipař letošní soutěže je z Pelhřimova a cena pivovaru Bernard putovala tam. Čtěte dále:   Lanžhot smetl Humpolec. Trenéry překvapil Svoboda

You May Like

Témata