Doupě vás zve na Den otevřených dveří

Městská knihovna v Humpolci otevře od března volnočasový klub Doupě pro teenagery. Pro všechny zájemce, kteří chtějí poznat, jakým způsobem mohou jejich děti trávit volný čas, je připraven 5.března Den otevřených dveří. Klub je možno v tento den navštívit od 12:00 do 17:00 hodin.

Vstup do klubu pro mládež od 12 do 18 let bude zdarma, stejně jako využití všech her zde umístěných. Zpoplatněný bude pouze přístup na internet. Klub je vybaven oblíbeným stolním fotbálkem, vzdušným hokejem (metanou) a kulečníkem, nechybí ani počítačová stanice s připojením k internetu. Dále jsou zde k dispozici stolní hry (šachy, Karkasone, Goblet, Industria, Cluedo, Scrabble, aj.) a různé karetní hry. Pro ty, kteří budou chtít jen odpočívat, nebo si povídat s kamarády, je na opačném konci klubu připraven útulný relaxační prostor, zařízený ve stylu čajovny.


Na pořádek a pravidla slušného chování zde bude dohlížet zaměstnanec MěKIS, který však nebude organizovat ani omezovat volný čas přicházejících návštěvníků.


 


Otvírací doba: pondělí – pátek: 15:00 – 19:00 hod.

  


 


Klub bude využívat také Středisko volného času, mohou se zde konat např. příměstské tábory, a různé další aktivity pořádané touto organizací. V dopoledních hodinách tyto prostory MěKIS nabízí také školám z Humpolce a místních částí, popř. je možné po dohodě s vedoucí knihovny prostory pronajmout dalším městským organizacím a zájmovým spolkům.


 


Celkové náklady na vybudování volnočasového klubu pro mládež a výtahu v knihovně jsou cca 2,5 mil Kč, a jsou hrazeny z finančních prostředků Města Humpolec a investičního fondu příspěvkové organizace MěKIS v Humpolci. Provozovatelem tohoto klubu je MěKIS v Humpolci.


 


(Zdroj: www.infohumpolec.cz )

Čtěte dále:   POZOR: kontrola oken zdarma

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Soutěž o vytvoření loga města Humpolec

Út Úno 27 , 2007
Městský úřad v Humpolci vyhlásil soutěž, jejímž cílem je vytvoření loga jako jednotého a zapamatovatelného symbolu města použitelného pro propagaci. Logo bude použito především v publikacích, na kulturních, sportovních a společenských akcích konaných pod záštitou města. Čtěte dále:   POZOR: kontrola oken zdarma

You May Like

Témata